om hp inkjet print 45 blækpatroner

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-03

HP 45 Black Inkjet Print Cartridge er kompatibel med over 20 HP-printere . Ifølge HP , har uafhængige tests vist , at hvis de bruges og vedligeholdes korrekt , denne patron

Tidsramme

Selvom det samlede levetid og antallet af sider , at det vil give varierer , hver HP 45 Black Inkjet Print Cartridge udskriver cirka 833 til 930 sider . Blækpatron liv afhænger i høj grad af , hvilken type udprintet og printeren anvendte model.

brugsvilkår

For optimale resultater bør HP 45 Black Inkjet Print Cartridge anvendes og opbevares ved stuetemperatur . At forebygge tørre ud , fjern ikke patronen ud af emballagen , indtil klar til brug . Hvis den oprindelige emballage er ikke længere tilgængelig , kan patronen opbevares i en lukket plastbeholder .

Garanti

Alle HP 's blækpatroner er omfattet af en begrænset garanti . Patroner er " garanteres at være fri for fejl i materialer og håndværksmæssig udførelse i den periode af garantien. " Garantien slutter, når blækniveauet er opbrugt eller på den dato findes på patronen , hvad der kommer først .


Previous:nothing Next:hvad er fordelen ved flere pc hukommelse ? 

Kommentarer

Code:
change