om mac minidisplayet

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-24

Mac mini er en kompakt kabinet , som ikke kommer med en indbygget skærm , så købere til at vælge en skærm tilpasset individuelle smag . Hvis du er interesseret i en Mac mini , er blevet informeret om, hvad displays kan bruges til at sikre alle komponenter arbejder sammen , når den tændes .

Viser

Mac mini har en DVI -I port tillader nogen Apple- skærm med DVI-grænseflade, der skal forbindes , hvilket omfatter Apple Cimena HD-skærm , og Apple Studio Display LCD . Mini har også en adapter til at arbejde med de fleste ADC og VGA -skærme

Uforenelig Viser

Apple 22-. og 30- tommer Cinema HD -skærme , og Apple Studio Display 17- tommer CRT er ikke kompatible med Apple mini. Disse skærme vil sætte i mini , men vil vende tilbage en " Out of Range "-meddelelse på grund af forkert skærmopløsningen .

Funktion

Sæt netledningen , der fulgte med skærmen til nederste del af ryggen ende udløbet på Mac . Hvis du bruger en ADC eller VGA interface , fastgør den relevante ender af DVI adapter til at overvåge display kabel og stikket på bagsiden af mini . Se nedenstående ressourcer til et link på billeder af forkert montering .


Previous:nothing Next:hvordan man kan anvende dele af min gamle computer i min nye 

Kommentarer

Code:
change