oplysninger om HP & dell

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-10

Dell og Hewlett-Packard ( HP ) er informationsteknologi ( IT ) selskaber , der leverer computere og elektronisk tilbehør til hjemmet og erhvervsmæssig brug. HP virksomhedens kontor i Palo Alto , Californien og Dell hovedsæde i Round Rock , Texas

Historie

HP . blev startet i 1939 i Palo Alto af Dave Packard og Bill Hewlett . Ifølge virksomhedens hjemmeside , var Walt Disney Studios en af HP 's første kunder . Dell hjemmeside siger selskabet blev startet i 1984 i Austin , Texas af Michael Dell med ideen om at sælge computere direkte til kunderne .

funktioner

Begge selskaber har en bred vifte af pc'er og bærbare computere samt anden elektronik som printere , regnemaskiner , telefoner og håndholdte enheder . De har også tilbehør som blæk , toner , og bæretasker . Begge selskaber har computere specifikke for tunge mediebrugere som HP 's Envy laptops og Dells Studio bærbare computere.

Overvejelser

Dell og HP -computere kan starte en lille under $ 400 og koste mere end $ 2. 000 , afhængigt af alle de funktioner, en person ordrer . Begge selskaber er forpligtet til at være socialt ansvarlige samfundsborgere ved at give tilbage til det globale samfund og gøre en indsats for at være gode for miljøet .


Previous:nothing Next:Sådan deaktiverer lyddriveren 

Kommentarer

Code:
change