oplysninger om SDRAM

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-04

I slutningen af 1990'erne DRAM begyndte at blive erstattet af en hurtigere RAM type , SDRAM . Da det introduktion nye former for SDRAM er fortsat med at forbedre på tidligere typer af SDRAM

Beskrivelse

SDRAM , eller Synkron Dynamic Random Access Memory er en type hukommelse, der bruges i de fleste personlige computere . SDRAM er synkroniseret med processoren clock-hastighed .

Historie

Standard DRAM var en asynkron hukommelse . Det gjorde ikke synkronisere sig selv med de computere, ur og var ineffektiv ved hastigheder over 66MHz . Efter sin introduktion i 1996 SDRAM overhalede standard DRAM for at blive den primære RAM type , der anvendes i computere i dag .

Fordele

Standard DRAM håndterer dataoverførsel i en sekventiel , udfylde en instruktion på et tidspunkt før håndtering af næste instruktion . SDRAM bruger to forskellige hukommelse adresser eller steder samtidigt . Så det kan begynde en instruktion , som den er færdig endnu , hvilket gør det hurtigere end standard DRAM .

Typer

SDRAM har gjort fremskridt siden dens begyndelse. DDR ( Double Data Rate ) SDRAM fungerer dobbelt så hurtigt som almindelige SDRAM . DDR2 SDRAM driver endnu hurtigere end sin forgænger og DDR3 SDRAM viser øget hastighed samt nedsat strømforbruget over alle tidligere former for SDRAM .


Previous:nothing Next:hvordan man installere en sekundær SATA II harddisk 

Kommentarer

Code:
change