optiske drev information

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-08

Hvis du selv en lejlighedsvis computerbruger , chancerne er du har drives det optiske drev på et tidspunkt . Et optisk drev , der er af betydning, og er et nødvendigt element i dagens fælles edb

Definition

Et optisk drev , der normalt omtales som en cd-rom eller dvd-rom -drev , er det drev i den computer, der læser og skriver optiske diske . Optiske diske er hukommelsesenheder bruges til at distribuere software og andre forbrugsgoder medier .

Process

Det optiske drev bruger elektromagnetiske bølger eller laser lys til at læse eller skrive data til eller fra optiske diske . Optiske diske er sammensat af millioner af små bump og fordybninger . Bølger eller lys fra det optiske drev læser disse fordybninger og bump som nuller og ettaller , eller binær kode . Computeren fortolker koden og kan derefter omsætte det til pixels , skabe billeder og elektroniske signaler , der producerer lyd .

Funktion

Optiske drev tillade cd'er og dvd'er at få adgang til og køre på en sådan forbruger apparater som DVD -afspillere og CD-afspillere . Optiske drev bruges ofte i fælles pc'er til at læse software, der distribueres i skiveform , og registrere diske til lagring og udveksling af oplysninger .


Previous:nothing Next:bedste værktøjer til boring en printkort 

Kommentarer

Code:
change