hvordan man kan genskabe en Dell Latitude til fabriksindstillingerne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-10-10

Computervirus er en reel smerte for at beskæftige sig med. En måde at bekæmpe computervira er at gendanne computeren til dens fabriksindstillinger . Det betyder, at genskabe indstillingerne til den specifikke dato, hvor du har købt og oprette din Dell Lattitude . Der er to måder at gøre dette . Du kan bruge Systemgendannelse funktionen er tilgængelige med din Windows-operativsystemet , eller kan du bruge pre-installeret Systemgendannelse , der følger med din Dell Lattitude bærbare

Brug Windows Systemgendannelse


1 .
Tænd computeren , og derefter klikke på Windows " Start " ikonet i nederste venstre hjørne af skærmen .
2 .
Klik på " Alle Programmer "og derefter vælge " Accessories " dropdown menuen .
3 .
Vælg " Systemværktøjer ", og klik derefter på " Systemgendannelse ". Vent til Systemgendannelse velkomstskærmbilledet vises. Klik på " Gendan min computer til et tidligere tidspunkt . " Klik på knappen "Næste" for at fortsætte.
4 .
Klik på pil tilbage ud for den kalender , før du har nået den dato , du har købt eller oprette din computer . Vælg denne dato , og klik derefter på knappen "Næste" for at fortsætte . Din computer vil genstarte automatisk.

Brug af Dell Systemgendannelse


1 .
Tænd computeren , og tryk derefter på " F8 "som din Dell Latitude er opstart at indtaste "Avanceret bootup Options " skærmen .
2 .
Tryk på pil ned , og derefter vælge " Reparer computeren . " Tryk på "Enter " tasten for at fortsætte .
3 .
Vælg " engelsk " som standard sproget , og derefter klikke på knappen "Næste" for at fortsætte .
4 .
Indtast dit administrative brugernavn og adgangskode , og klik derefter på " OK ". Klik på " Dell Factory Image Restore , "og derefter klikke på knappen Næste for at fortsætte .
5 .
Klik på feltet ud for " Ja , omformatere harddisken og gendanne systemsoftwaren til fabrik betingelse. " Klik på " Næste " for at fortsætte . Vent på fabrikken restaurering processen for at fuldføre , og derefter klikke på " Afslut " -knappen for at fuldføre systemet gendannelsen .

gode råd og advarsler


  • Sørg for at sikkerhedskopiere vigtige data , da det vil gå tabt , når computeren er gendannet til fabriksindstillingerne .


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du installerer en USB-port på linux 6,0     

    Kommentarer

    Code:
    change