hvordan man bruger programmet tasten på tastaturet til spil

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-01-11

Der var en tid, hvor hver tastatur var en simpel , flad enhed . Den har kun indeholdt standard QWERTY layout og et numerisk tastatur ud til højre side . Moderne tastaturer er en helt anden dyr . Normalt kommer med flere " medier " nøgler er designet specielt til Windows brug , de kommer også med en " ansøgning nøgle . " Denne nøgle er designet til at erstatte et højreklik og opdrage en kontekstmenu i et program . Hvis dit spil understøtter det, skal du bruge in- game menuen med valgmuligheder at re -map ansøgningen nøglen til den relevante kommando .

Du skal bruge:
Windows administrator adgang
. Windows-tastatur med anvendelse nøgle .


1 .
Klik på dit spillets genvej til at lancere det .
2 .
Find " Valgmuligheder " menu . Det er normalt placeret på spillets titel skærmen , men kan kun være tilgængelig inde fra selve spillet . Konsultere spillets hjemmeside eller brugervejledning for detaljer .
3 .
Vælg " Keyboard "eller " Key Mapping " valgmulighed . Klik på den nøgle , du gerne vil restere og vente på at spillet bede dig om at indtaste en ny nøgle . Tryk på ansøgningen tasten når du bliver bedt .
4 .
Klik på " Gem " eller " OK ".

gode råd og advarsler


  • Ikke alle spil understøtter brugen af ansøgningen nøglen.


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du fjerner den udvendige sagen til at ændre bælte i en hp officejet hr 40     

    Kommentarer

    Code:
    change