hvordan man kan kontrollere, at en dvd vil arbejde på en computer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-01-02

Mange forskellige typer af dvd-medier findes, såsom DVD-R ( som står for " skrivbare " ) , DVD-RW ( som står for " genskrivbare " ) , og DVD-DL ( som står for " dual layer " ) . Hvis du har fået en DVD-disk , som du ønsker at bekræfte vil arbejde på din maskine , skal du bare nødt til at se , hvilke typer af medier computerens dvd- drev vil støtte . Heldigvis , at finde ud af disse oplysninger er ikke svært
1 .
Læs forsiden af computerens dvd- drev 's diskskuffen . Alle computer DVD -drev vil have logoer af alle understøttede formater trykt tydeligt på forsiden af skuffen . Hvis din DVD -drev understøtter DVD-DL -diske , for eksempel , vil DVD-DL logo på forsiden af skuffen .
2 .
Undersøg etiketten side af disken for at finde ud af, hvad type DVD-disk det er. Hvis din DVD har en etiket , vil den type disk , der skal udskrives på den . Kontroller, at disken type logo, der er på din disk er til stede på dit dvd-drev . Hvis logoet er til stede i begge steder , kan din dvd -drev afspille disken .
3 .
Se på sagen , at dine DVD'er kom i ( hvis diskene ikke selv har etiketter) . Den oprindelige sag , at en dvd kom i , vil altid have den type disk trykt på det . Kontroller, at disken type logoet , der er på din sag er til stede på dit dvd-drev . Hvis logoet er til stede i begge steder , kan din dvd -drev afspille disken .

gode råd og advarsler


  • Hvis du har købt en dvd- film eller tv-show i en butik , vil det altid arbejde på en computer dvd -drev . Kompatibilitetsproblemer opstår , når du begynder at arbejde med andre typer af dvd-medier , som DVD-R , DVD-RW og DVD-DL -diske .


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan tilføje video til flash     

    Kommentarer

    Code:
    change