hvordan man kan tilføje video til flash

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-01-02

Flashdrevet er en af de mest kompakte filen lagerenheder en forbruger kan købe . Flash -drev tilbydes i forskellige diskplads formater og kan indeholde så mange oplysninger som en lille harddisk . Hvis du har en masse videoer på din computer, og du gerne vil sætte dem på din flash -drev til overførsel eller mobilitet , kan du gøre dette meget nemt med et par enkle klik

Du skal bruge: .
Computer
Flash -drev .
Videofiler.


1 .
Sæt din flash -drev i computeren via en ledig USB -port . Klik på " Start " menuen og derefter klikke på " Min computer " ikonet .
2 .
Find din flash -drev ikon og højre-klikke på det . Klik på " Egenskaber ", og se under den tilgængelige diskplads . Lav en mental note om , hvor meget diskplads der er tilbage på drevet .
3 .
Lad vinduet stå åbent eller minimere den ved at klikke på knappen Minimer øverst til højre side af skærmen . Gå tilbage til " Start " menuen og klik på " Find " valgmulighed . Indtast den fil, du ønsker at sætte på din flash -drev og derefter klikke på " Find "-knappen .
4 .
Vent , indtil vinduet har bragt din fil . Klik på flashdrevet vinduet for at bringe det op igen. Højreklik på den fil, du vil overføre, og klik på " Egenskaber " fanen . Sørg for, at filen er ikke større end den tilgængelige diskplads på flashdrevet .
5 .
Træk filen i flashdrevet vinduet og vente på, at overførsel. Klik på "Tilbage " knappen på toppen af flash -drev vinduet og højreklik på flashdrevet ikonet .
6 .
Vælg " Skub ud " fra de givne muligheder og vent på din flash drev , der skal skubbes ud fra computerskærmen . Frakoble din flash -drev fra din computer . Du er nu klar til at transportere dine videofiler .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:tilføje en ekstra intern harddisk til en dell Dimension 3000 

Kommentarer

Code:
change