hvordan du udskifter en harddisk på en dell inspiron

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-02-23

Dell Inspiron er en bærbar computer , der tilbyder en vifte af indstillinger for ydeevne lige fra mobile computing til fuld arbejdsstation funktionalitet afhængigt af modellen . Inspiron -modeller kan variere , men proceduren for at erstatte harddisken er relativt ens . Harddisken skal udskiftes , hvis det begynder at svigte . Mangel harddiske er ofte markeret med ridser lyde , og langsom indlæsning opstart og generelle drift og præstationer problemer

Du skal bruge: .
Ny Dell Inspiron harddisk .
Skruetrækker ( ikke-magnetiseret Phillips hoved ) .
Dell Inspiron laptop .


1 .
Vend lnspiron over og fjern batteriet . Batteri placering afhænger af model . Se efter batterilåsen i bunden af den bærbare computer . Skub låsen til den ene side , og pop batteriet ud . Grib den side af batteriet , der dukkede op og trække batteriet ud af slottet for at fjerne det .
2 .
Skru harddisken . Placeringen af harddisken varierer fra model , men det er normalt placeret på den ene side af den bærbare computer. På mange modeller harddisken er lige under batteriholderen . Kig efter en plastkappe langs siden omkring 2,5 inches i længden , og følg denne dækning til bunden af den bærbare computer . Der skal være to skruer, der holder dækslet . Fjern skruerne .
3 .
Træk harddisken væk fra den bærbare computer for at fjerne det . Mange Inspiron modeller har riller langs den nederste kant af harddisken dække , der gør det nemt at gribe fat og trække . Harddisken dækker og harddisken er en enhed .
4 .
Skub den nye harddisk ind i harddisken slot . Sørg for, at skruehullerne på harddisken dække tilpasning til bunden af den bærbare computer . Tryk drevet helt ind i slotten til at sikre forbindelsen til den bærbare computer .
5 .
Skru harddisken dækning til den bærbare computer .
6 .

Udskift batteriet .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du konfigurerer vga kabler 

Kommentarer

Code:
change