Compact Flash hukommelseskort typer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-11

CompactFlash -kort er bærbare lagringsenheder , omtrent på størrelse med en stor frimærke . Du kan finde CompactFlash kort i digitale kameraer og videokameraer , i bærbare enheder såsom nogle Windows Mobile Pocket PC'er , i computere og selv skjult i forbrugernes enheder såsom iPod Mini . CompactFlash specifikation er designet til at være så brugervenlig som muligt , i , at slutbrugeren ikke behøver at vide en masse om, hvad der sker " under kølerhjelmen . " Ikke desto mindre , der er flere typer af CompactFlash -kort , og du kan støde på en situation, hvor det bliver nyttigt at vide, hvilken type du har .

type I og type II

Alle CompactFlash -kort er enten Type I eller Type II . Selv om begge typer af CompactFlash -kort har samme længde og bredde , varierer de i tykkelse . type I CompactFlash kort er 3,3 mm tyk , og Type II CompactFlash -kort er 5,0 mm tykke . fleste CompactFlash slots kan rumme begge typer af kort . Dog , hvis du har problemer med at indsætte et CompactFlash -kort , er det sandsynligt , at du har en type II -kort , og en slot , der kun understøtter Type I kort . Forsøg ikke at tvinge kortet ind i pladsen. De fleste af CompactFlash -kort er hukommelsesenheder , at opbevare data ved hjælp af flash -hukommelse . Der er dog visse undtagelser , som beskrevet i afsnit 2 og 3

Microdrive

Mens de fleste CompactFlash -kort lagre data med flash hukommelse, Microdrive er en ny tage på en ældre begreb : harddisken. En Microdrive er et CompactFlash kort, der indeholder en harddisk med en lille en-tommer roterende tallerken . Alle Microdrives er CompactFlash Type II kort. De Microdrive var populært for nogle enheder, f. eks Pocket PC'er , da det blev udgivet, fordi den tilbød mere lagerkapacitet end flash- baserede CompactFlash kort til lavere priser . Dag , er dette ikke længere tilfældet . Microdrives har også en yderligere ulempe i , at de kræver en større mængde strøm til at drive på grund af tilstedeværelsen af bevægelige dele . Fordi CompactFlash -kort typisk bruges i bærbare enheder , hvor batteriets levetid er en prioritet , dette Ulempen er en betydningsfuld .

CompactFlash I /O

CompactFlash I /O- kort er add-on kort til bærbare enheder , ligesom PCI -kort til stationære computere og ExpressCards til bærbare computere . Snarere end at tilføje lagerkapacitet til en enhed , /en CompactFlash jeg O- kortet tilføjer ny funktionalitet . CompactFlash I /O- kort indeholder netværksenheder såsom trådløse og Bluetooth -adaptere , GPS -modtagere , stregkode scannere og video output -enheder .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan slette en CD-RW disk 

Kommentarer

Code:
change