Hvilke funktioner skal en person kigge efter , når de køber en bærbar computer ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-21

Køb en computer kan være en langsigtet investering , og med alle de muligheder i dagens marked , kan det være en skræmmende opgave . Der er mange typer og mærker af bærbare computere til rådighed , alle med forskellige funktioner . Når du vælger en bærbar computer , er det vigtigt at vide , hvad dine behov er , og at være opmærksomme på, hvad funktioner vil hjælpe dig udfylde disse behov .

Opbevaring

Storage er den mængde af oplysninger, der kan placeres på den hårde drev . Office- dokumenter og e-mails fylder meget lidt oplagring spil , musik og film fylder en hel del . For erhvervslivet bærbare computere, vil selv små mængder af lagerplads ( efter gældende normer ) være mere end tilstrækkelige , men multimedie producenter og spillere kan drage fordel af større beløb .

Hukommelse

Memory afgør , hvor mange samtidige programmer, du kan køre uden slwoing computeren ned . Igen , for erhvervslivet bærbare computere, en , som brugeren gør brug af kontor produktivitet software , internet og e-mail , er store mængder hukommelse ikke påkrævet . Spil kræver store mængder hukommelse , som gør produktiviteten software som der anvendes til kodning /dekodning videoer . Dit valg af operativsystem kan påvirke din hukommelse krav . Windows 7 og Vista tager en stor mængde hukommelse . For disse systemer bør du prøve at have 2 GB hukommelse . For Mac OS , de fleste Linux- distributioner , og vil 1 GB tilstrækkeligt , afhængig af applikationen .

CPU

Hastigheden på din CPU styrer antallet af samtidige transaktioner computeren kan fuldføre . Hver ansøgning vil anmode om nogle antallet af operationer per sekund , så det er en kombination af hukommelse og CPU herpå computerens hastighed . Kodning af video , modellering og arbejde med high -end grafik tage en masse CPU-kraft , da disse applikationer udføre mange , mange operationer . Spil kræver også en god CPU . Produktivitet software er ikke CPU-intensive .

GPU

Den GPU eller video card , påvirker din computers evne til at gøre oplysninger på skærmen . GPU'er kræver hukommelse . De fleste bærbare computere har GPU'er , der bruger dit system hukommelse , men nogle har deres egen dedikeret hukommelse . GPU er vigtigt for gaming , men ikke for meget andet . En low-end GPU opfylder behovene hos de fleste brugere .

Optisk drev

Alle laptops kommer med en DVD brænder /læser af en slags , men der er et par typer til rådighed . Hvis du har planer om at se Blu-Ray film på din bærbare computer , sikre, at det har en Blu-Ray kompatibel drev . Du kan også få en Blu-Ray brænder , eller en dual-layer brænder , hvis du har planer om at spare film eller store mængder data på diske .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan ændre et scannet dokument i jpeg -format 

Kommentarer

Code:
change