Universal Serial Bus usb fordele

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-24

Universal Serial Bus ( USB ) port er standardudstyr på de fleste computere er bygget i dag . USB- porte anvendes til en lang række enheder som harddiske , printere og tastaturer . USB er blevet så allestedsnærværende , at det findes ikke kun på computere , men også på enheder så forskellige som spillekonsoller og mobiltelefoner . USB- porten er vokset kraftigt i popularitet siden den blev indført i 1990'erne , fordi det giver flere fordele i forhold til andre typer af tilbehør til computere forbindelser .

overskuelig størrelse

En USB- port er meget mindre end mange andre typer af perifere havne som parallelle og eksterne SCSI -porte . For eksempel er en parallel -stik til en printer mere end en tomme bred og bruger et kompliceret system af fingerskruer at låse de tunge stik på bagsiden af computeren . Flere USB -porte kan passe ind i den samme mængde plads, som en parallel port. På grund af dette lille størrelse , ofte computere har mange USB- porte , mens computere foretaget før indførelsen af USB ofte havde lige et par perifere tilslutninger .

Udvidelsesmuligheder

De fleste computer perifer havne er designet til at interface med én enhed ad gangen . Dette er ikke tilfældet med USB . Hvis du løber tør for porte, kan du blot købe en USB- hub , som omdanner en havn til flere . Evne til USB til at udvide for fremtidige enheder er stort set ubegrænset .

Speed

USB er ekstremt hurtig . USB 2,0 -porte kan overføre data med op til 60 MB /sekund , og USB 3,0 -porte øge den maksimale hastighed til 500 MB /sekund . Ældre perifere tilslutninger som serielle porte kan kun opnå en brøkdel af den hastighed USB kan . Selv om der er nyere perifere forbindelser-såsom FireWire-der kan konkurrere med USB med hensyn til hastighed , FireWire -enheder er sværere at finde end USB -enheder , og mange computere har ikke FireWire -porte

Brugervenlighed .

Der var engang en tid, hvor spørgsmålet , " Har jeg ret porten for dette? " behov for at være på dit sind , hver gang du har købt en add-on til din computer . Joystick krævede spil havne , modemer kræves serielle porte , printere kræves parallelle porte , pegeredskaber kræves serielle porte-men har du ikke allerede tilslutte et modem til at havne ? USB -porte fjerne gætterier fra computer add- ons . Hvis du ønsker at købe et apparat til din computer , kan du roligt gå ud fra , at du har den korrekte port til rådighed for det, fordi de fleste af computer add- ons og periferiudstyr er nu USB .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:DIY laptop skærm bunden reparation 

Kommentarer

Code:
change