hvad er LTO tape ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-12

Linear Tape-Open , kendt som LTO tape , er en datalagringssystem udviklet i slutningen af 1990'erne . Båndet Systemet erstattede Digital Linear Tape , kendt som DLT , fordi det tilbød større lagerkapacitet per bånd . LTO tape systemet har en planlagt udvikling af seks generationer hvoraf de fire var blevet gennemført fra 2010 . Det er almindeligt anvendt som en data-backup system til edb-servere

Tape Operations

Data gemmes i fire bands på båndet sammen med tape servo oplysninger skrevet på grænsen af båndet . De data er skrevet til båndet bands i en lineær måde med hvert bånd fyldt individuelt .

Tape Format

Den Accelis og Ultrium formater af tape blev oprindeligt til rådighed for LTO tape -systemet. De Accelis format, der bruges to hjul tape patron men er blevet udfaset af producenterne . Den Ultrium bånd -formatet bruger en enkelt hjul patron . Det har været optimeret til høj kapacitet og er den nuværende tape format for LTO -systemet , ifølge hjemmesiden topbits. com .

Kapacitet

Det LTO tape -systemet var designet til at blive udviklet i seks faser eller generationer hver reflekterende en forøgelse af kapaciteten . Generation 1 , der udkom i 1998 havde en ukomprimeret kapacitet på 100 gigabyte og en dataoverførselshastighed på 40 MB per sekund . Generation 4 , det nuværende system fra 2010 , havde en ukomprimeret kapacitet på 800 GB og en overførselshastighed på 240 MB /sekund . Fremtidige generationer er planlagt til kapacitet på 6,4 terabyte med overførselshastigheder på 540 MB /sekund .

Software

Det LTO tape systemet også omfatter data kompression software med en 2 til 1 kompressionsforhold . Softwarepakker er også tilgængelige til at automatisere processen med at bakke op servere og hente data fra LTO tape -systemet.

Fordele

Fordele for LTO -systemet omfatter en tabsfri komprimeringsmetode kendt som LTO-DC eller Streaming Lossless Data Compression . Det har også flere funktioner indbygget , som giver mulighed for omskrivning af data, der oprindeligt blev skrevet til defekte dele af båndet . LTO bånd indeksering giver mulighed for hurtig indhentning af individuelle filer fra bånd .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du installerer hukommelse i en dell dimension 4500 

Kommentarer

Code:
change