hvordan du brænder en dvd ved hjælp af en computer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-17

Sætte hjemmevideoer og kreative videoer på en dvd kan du se dem på en stand-alone DVD-afspiller . Du kan brænde dine egne dvd på en computer med meget lille indsats , hvis computeren har et dvd -brænder der er indbygget i den eller knyttet til den . Du skal også bruge en dvd-brænding program , hvoraf der findes en række tilgængelige uden ekstra omkostninger . De fleste vil arbejde på en intuitiv måde , som alle kan mestre uden brug af en manual

Du skal bruge: .
tom dvd
. DVD -brænder .


1 .
Download en dvd-brænding programmet til computerens skrivebord , for eksempel , den frie BURN program til en Mac eller den frie ImgBurn program til en pc . Dobbeltklik på filen når den er downloadet . Følg menukommandoer for at installere programmet på computerens skrivebord . Genstarte en pc , når installationen er færdig .
2 .
Dobbeltklik på DVD-brænding program til at lancere det . Klik på " Tilføj Fil " eller " Tilføj " knappen i toppen af DVD-brænder programmet hovedskærm . Naviger til den videofil , der skal brændes til en dvd i det vindue, der vises . Klik en gang på den video fil med musen . Klik på " Åbn " knappen på vinduet .
3 .
Klik på " Ja " , hvis et pop-op-vindue bliver spurgt til at konvertere videofilen straks i dvd-kompatibel video filformat . Vent alt fra 10 minutter til to timer , afhængig af størrelsen af videofilen , for den video fil, der skal konverteres til DVD-kompatibel video format .
4 .
Vælg " DVD-Video " eller " DVD " fra "Format " drop -down menuen på DVD-brænder programmet hovedskærm . Navngiv " DVD " i den tomme tekst udfor "Navn " fanebladet eller ikonet på en dvd .
5 .
Klik på knappen "Indstillinger" på dvd-brænding programmets vigtigste skærmen for at gå til en ny skærm . Check " Play engang indsættes "eller " Play straks " afkrydsningsfelt. Vælg " 4X " fra " DVD-hastighed " drop-down menuen . Klik på "Anvend " knappen nederst på skærmen . Klik på " OK " knappen nederst på skærmen for at forlade skærmen .
6 .
Tryk på " Eject "-tasten på tastaturet eller " Eject " -knappen på forsiden af DVD -drevet . Vent til skuffen for at skubbe . Sæt en tom dvd i diskskuffen . Tryk på knappen " Eject "-knappen eller " Eject " -knappen igen for at lukke diskskuffen .
7 .
Klik på " Start " eller " Burn " knappen på DVD-brænder programmets vigtigste skærmen. Vent overalt fra 20 minutter til fire timer , afhængigt af størrelsen af videofilen , for den video fil, der skal brændes til tom dvd .
8 .
Afslut DVD-brænding program efter en bekræftelse vindue har vist om, at den brændende er færdig, eller en statuslinje der dokumenterer den mængde af tid til den brændende er forsvundet . Tryk på knappen " Eject "-knappen eller " Eject " -knappen for at åbne diskskuffen . Fjern DVD . Tryk på knappen " Eject "-knappen eller " Eject " -knappen igen for at lukke diskskuffen .

gode råd og advarsler


 • Blæs diskskuffen og DVD -disk med komprimeret luft til at fjerne støv og løst snavs .
 • Må ikke købe billig tom dvd -diske , da de er mere tilbøjelige til at mislykkes på grund af ringere materialer .


 • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan genopfylde en hk 94 inkjet   

  Kommentarer

  Code:
  change