hvordan du deler en skærm med to computere

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-20

Computerskærme kan være en bekostelig tilføjelse til ethvert computersystem . Brugere med mere end én computer måske ønsker at købe bare én skærm og dele det mellem computerne . Desværre er der mange skærme kun har én indgang, så du kan kun tilslutte én computer ad gangen . Mens du bare kan bytte ud skærmkablerne hver gang du ønsker at tilslutte en anden computer , kan dette være et bøvl. Løsningen er en enhed, der kaldes en KVM-switch . KVM står for tastatur , video og mus , og det vil give dig mulighed for ubesværet forbindelse til, og skifte mellem to computere på én skærm .

Du skal bruge:
KVM switch
. 3 SVGA-skærm kabler .


1 .
Opsæt din computere og overvåge i den stilling , du ønsker. Computerne behøver ikke at være lige ved siden af kontakten . Bare sørg for at købe SVGA kabler længe nok til at placere computere , hvor du vil have dem .
2 .
Sluk for din computer og skærm . Det er en god ide at afmontere dem , samtidig med at alle andre tilslutninger for at forhindre statisk elektricitet i at skade dine enheder .
3 .
Sæt en SVGA -kabel i indgangen porten på din skærm . Sæt den anden ende i output -porten på din KVM-switch . På de fleste skifter den udgående port vil være i centrum af boksen , men henviser til dokumentationen til din specifikke model for at være sikker . De havne vil også være tydeligt mærket på kontakten .
4 .
Forbind de to tilbageværende SVGA -kabler til video output porte på din computer . Forbind den anden ende til indgangen porte på din KVM-switch.
5 .
Tænd alle dine enheder . Hvis din kontakt er en elektrisk model , sætte den i og tænde den . Sæt din skærm og computere i og tænd for dem . Vent på computerne til fuldt ud at starte op .
6 .
Skift mellem computere . Når du første gang tænder alt på , vil computeren forbindelse til den første indgang på din switch være en skal vises på skærmen . At skifte til den anden computer skal du blot trykke på kontakten knappen eller dreje knappen på KVM switch , afhængig af din model af KVM switch . Den anden computer vil nu vises på din skærm .

gode råd og advarsler


  • En KVM switch vil også give dig mulighed for at dele en mus og tastatur mellem to computere . Du skal blot sætte din mus og tastatur i den dedikerede porte på switchen og forbinde switchen til dine computere .


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan fortælle om din ATX strømforsyning er død     

    Kommentarer

    Code:
    change