hvordan du fjerner en harddisk fra en Dell Inspiron 9300

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-16

Inspiron 9300 er en bærbar computer , som oprindeligt blev udgivet af Dell i 2006 . Det er en entry-level computer og derfor en af de mere populære modeller til opdatering . Harddisken er en integreret del af computerhardware og er ofte en af de første ting, der skal opdateres . For at harddisk for at blive opdateret , kan det først skal erstattes, og derfor fjernet

Du skal bruge: .
Lille Phillips ( cross-head ) skruetrækker


. 1 .
Sluk computeren ved at lukke det ned . Overlade det til køle ned i ca 30 minutter, derefter fjerne batteriet fra undersiden af computeren , ved hjælp af batteriet låsen .
2 .
Vend computeren på hovedet , og fjern harddisken skruer med stjerneskruetrækker . Harddisken skruer er placeret på højre side af væltede laptop , lige under batteri- bugten .
3 .
Træk harddisken ud af computeren . Være fast men blid , som harddisken er yderst delikat . Prøv kun at bruge din tommel-og pegefinger for at fjerne det , da dette vil være den sikreste metode .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ønsker at holde din harddisk for at bruge igen , gemme det i antistatisk indpakning .
 • Forsøg ikke at fjerne harddisken , før computeren er kølet ned , da metalkabinet harddisken vil blive faretruende varm .
 • Elektrostatiske skader kan ødelægge en harddisk , så sørg for at beskytte computeren ved grundstødningen selv med en jordingsrem .
 • Læg ikke din harddisk på en våd eller hård overflade , eller i fugtige omgivelser .


 • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan opgradere ram i en Dell Latitude D610   

  Kommentarer

  Code:
  change