hvordan du installerer Hewlett Packard printere på en computer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-06

Hewlett Packard er en førende navn i printeren teknologi , og de produkter, virksomheden gør er populære valg for virksomhedsejere og hjemme-pc -brugere ens. Ved korrekt installeret og vedligeholdt , kan en Hewlett Packard printer giver mange års problemfri gratis tjeneste . Hvis printeren ikke er installeret korrekt , kan det ikke virke på alle. tage sig tid til at installere din HP printer korrekt fra starten er den bedste måde at få den bedste service , uanset hvor du bruger enheden

Du skal bruge:
Driver CD .
Printerkabel .


1 .
Tænd computeren og indsætte den cd , der fulgte med HP-printeren . Gå til HP's websted på HP. com hvis cd ikke er tilgængelig .
2 .
Hvis du går til hjemmesiden , klik på " Support og drivere "-fanen øverst på skærmen, og klik på "Download drivere " valgmulighed . Skriv modelnummeret af printeren i søgefeltet . Modelnummeret er normalt placeret på forsiden af printeren , og på en etiket i bunden af enheden .
3 .
Vælg dit operativsystem fra drop -down liste. Det er afgørende at installere driveren , der er designet specielt til dit operativsystem . En chauffør er designet til Windows Vista måske ikke arbejde på en Windows XP eller Windows 2000-computer .
4 .
Dobbeltklik på setup filen fra installations-cd'en eller downloadet driver fil . Accepter standard mappe og fortsætte installationen.
5 .
Sæt printerkablet når du bliver bedt . Kontroller, at printeren er tændt , når printeren er tilsluttet.
6 .
Udskriv en testside , og klik på " Finish " for at afslutte installationen . Genstart computeren, hvis du bliver bedt om at gøre det .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man skriver til et CompactFlash -kort 

Kommentarer

Code:
change