hvordan du installerer blæk i en hp psc all-in -one printer

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-17

Alt- i-en enheder som HP linje PSC printere kombinerer funktionerne af en printer , kopimaskine og scanner i ¨¦n enhed . Dette kombineret tilgang til udskrivning, kopiering og scanning giver computer ejere til at spare både tid og penge ved at eliminere behovet for at købe og forbinde tre forskellige maskiner . Men for at holde enheden kører problemfrit , skal du vide, hvordan du installerer nye blækpatroner når der er behov
1 .
Åbn det forreste af HP PSC enhed og vent til blækpatroner til at skubbe til midten af printeren . Forsøg aldrig at flytte disse patroner i hånden , som gør det kan skade printeren og ugyldiggøre din garanti .
2 .
Skriv nummeret ned på blækpatronen og købe en erstatning patron fra din lokale kontor levering butik eller internet forhandler . Fjern blækpatronen fra kassen og tage ud alle emballagematerialer. HP bruger lyse orange tape og emballage for at gøre dem nemme at få øje på .
3 .
Tryk ned på blækpatronen og fjern det fra PSC printeren . Sæt den brugte tonerkassette til side til genanvendelse .
4 .
Installer den nye blækpatron med etiketten opad . Tryk ned på blækpatronen , indtil den klikker på plads .
5 .
Udskriv en testside fra printeren for at kontrollere den nye blækpatron fungerer korrekt . Fjern og genindsætter cylinderampullen, hvis udskriftskvaliteten er dårlig . Hvis intet vises på siden , skal du fjerne kassetten , og fjern emballagen tape i bunden af blækpatronen .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan kontrollere et grafikkort mb 

Kommentarer

Code:
change