hvordan du installerer blækpatroner i en HP Deskjet 520

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-27

Hewlett Packard DeskJet 520 printer er en meget dygtig maskine . Den leverer høj kvalitet udskriftsjob . Disse populære printere er yderst effektive udskriver i regelmæssige 20- pund bond-papir eller højere -end karton . Det gør dem til et ideelt valg til mange applikationer . Det er også nemt at servicere . Installation af blækpatroner kræver kun et par enkle trin

Du skal bruge: .
Ny printer patron


1
Tænd computeren og printeren . . Vent et par sekunder for maskinen at køre gennem sin opsætning rutine .
2 .
Løft åbne dækslet . Printeren blækpatronholder enhed vil glide til syne i midten af maskinen . Dette giver adgang til blækpatronerne . Rør ikke blækpatronholderens før den glider på plads , eller mens den er i bevægelse .
3 .
Slip eksisterende kassette . Tryk ned på kassetten , og træk den op og ud af maskinen . Hvis printeren har låse , frigivelse låsen ved at trykke på udløserknappen , og fjern derefter patronen .
4 .
Riv den nye patron kassen , og skub patronen pakken ud . Åbn pakken ved at rive åbne plastik . Fjern alle filmen fanerne på patronen.
5 .
Sæt den nye blækpatron i den tomme stedet. Tryk ned på kassetten med fingeren , indtil den klikker på plads inde i elevatorstolen .

gode råd og advarsler


  • Rør ikke de kontaktpunkter, som var omfattet af beskyttende film .


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man installere en harddisk til en Toshiba A65 - s1362     

    Kommentarer

    Code:
    change