hvordan du installerer en 320GB harddisk

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-14

Harddisken eller harddisk er computerens hardware, der fungerer som et middel til oplagring computerfiler . Harddiske har forskellige områder, fra forældede 20GB til så højt som 320 eller derover. Som nye programmer og applikationer udvikles , er behovet for at opgradere computeren harddiske blive nødvendigt at tilpasse disse programmer . Det er faktisk nemt at installere en ny harddisk , hvis du kender de nødvendige skridt til at følge

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker


1
Study . udformningen af din computerens kabinet, at finde ud af hvordan man åbner den . De fleste tarme holdes på plads af flere Phillips skruer , mens nogle er " skrueløse "og har knapper til at blive presset eller klip , der skal hægtes at åbne . Der henvises til kabinettet manual for specifikke anvisninger om , hvordan du åbner computerens kabinet . Bemærk , at åbningen af computerens kabinet skal ske med computeren slukket, og ledningen trækkes ud af stikkontakten .
2 .
Find den kortplads, hvor du skal placere harddisken . Dette er normalt placeret parallelt til CD /DVD-ROM /harddisk slot .
3 .
Se efter " IDE kabel " der er knyttet til din gamle harddisk og se, hvis en af stikkene er til rådighed til at blive tilsluttet den nye harddisk . Hvis der ikke er stik til rådighed , men der er et slot på bundkortet til en anden IDE -kabel , kan du få en anden IDE -kabel og vedhæfte den ene ende til bundkortet , og derefter den anden ende til harddisken . Hvis der ikke er plads til en anden IDE -kabel , skal du muligvis afbryde en IDE -stik for at give plads til den nye harddisk .
4 .
Læs selvklæbende mærkat anbringes på din harddisk for den " jumper settings " , som du skal følge. Kontroller også jumperindstillinger af den gamle harddisk installeret på computeren . Indstil din nye 320GB harddisk som " master " og den anden som " slave ". Følg anvisningerne på etiketten .
5 .
Placer harddisken på sin rette plads og brug en stjerneskruetrækker ( hvis relevant ) til at holde disken på plads . Find en ledning fastgjort til bundkortet og sæt det til strømstikket af disken . Også vedhæfte IDE -kablet til IDE -kablet slot på harddisken . Luk computerens kabinet.


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan ændre blækpatron i en kanon mp 170 

Kommentarer

Code:
change