hvordan du installerer en IDE-harddisk i en Dell Dimension 8400

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-23

Før IDE ( Integrated Drive Electronics ) harddiske blev indført , harddiske grænseflademodellen med bundkortet ved at forbinde til en lille printplade på computeren kaldes en disk controller . IDE -harddiske har en lille printplade på undersiden af harddisken , så de kan sende og modtage informationer meget hurtigere . Installation af et IDE -drev ind i en 8400 Desktop kræver lidt lys adskillelse af huset , men det er ikke forfærdeligt svært. De fleste Dell Dimension stationære computere leveres opbygget med en 80 GB harddisk , og har en harddisk kapacitet på 160 GB .

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker


1
Sluk din stationære computer , og derefter frakoble stikket fra sin sokkel . . Også , afbryde enhver diverse kabler og eksterne enheder som skærme , tastaturer , mus , modemer og harddiske .
2 .
Find de to flade -head eller Phillips-hoved fingerskruer stikker ud fra bagsiden af din computer . Brug det korrekte skruetrækker til at fjerne dem . Fat i den side adgang panelet placeret på højre side af computeren . Skub panelet væk fra computeren og sæt den til side
3
Find strøm og data kabler der strækker sig fra bagsiden af harddisken . følg dem til, hvor de opretter forbindelse til bundkortet . Afbryd dem fra bundkortet .
4 .
Tryk på bøjlelåsene på begge sider af harddisken , og skub derefter harddisken ud af drevbåsen og sæt den til side .

5 .
Fjern de to Phillips-skruer sikre beslag på højre og venstre side af harddisken .
6 .
Flugt skruehullerne på hver beslag med hullerne på den IDE- harddisk . Fastgør beslagene til harddisken med Phillips-skruer du fjernede fra den gamle harddisk .
7 .
Placer den nye harddisk ind i drevbåsen . Skub det fremad , indtil låsetapperne snap harddisken på plads . Overføre data og strøm kabler fra gamle harddisk til den nye harddisk ved at forbinde derefter til stikkene på bagsiden af den nye harddisk . Tilslut strøm og data kabler til stikkene på bundkortet .
8 .
Sæt siden adgang panelet og fastholde fingerskruer . Re-Tilslut strømkablet og perifere enheder .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du installerer blækpatroner på en hp officejet 4110 

Kommentarer

Code:
change