hvordan du installerer en hp psc 2410 photosmart blækpatron

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-15

HP PSC 2410 printer er en multifunktionsprinter . Printeren er i stand til at scanne billeder og dokumenter , kopiering af billeder og dokumenter , fax billeder og dokumenter og udskrive billeder fra et indsat hukommelseskort eller USB- enhed . Med så mange funktioner , kan du finde dig selv udskriver ofte og løbe tør for blæk . Du kan købe kompatible blækpatroner fra de fleste forhandlere , der sælger printerforbrugsstoffer . Printeren har både en sort patron og en farvet patron . Når du har den rigtige patron ( er) , kan du erstatte dem .
1 .
Tænd for printeren på og løft printeren transport døren op , indtil det låses på plads .
2 .

Løft den blå og /eller grå låsen på blækpatronholderens og fjerne eventuelle blækpatron , der skal udskiftes .
3 .
Fjern den lyserøde tape fra den nye tonerkassette ( s ) . Hold patronen , så etiketten vender fremad , og ordene er opad.
4 .
Skub den nye blækpatroner i blækpatronholderen . Den sorte printerpatron går ind i højre side af vognen, og farveblækpatronen går ind i venstre side af vognen . Sørg for at skubbe patronen under metalstangen , og derefter skubbe den ned på plads med fingrene .
5 .
Luk låsen , eller dække , på toppen af cylinderampullen ( r ) og sørg for låsen er sikker .
6 .
Luk printerens transporten døren.
7 .
Tryk på " OK " på forsiden af printeren . Printeren kan derefter udskrive en justeringsside . Når denne side er udskrevet , kan du kassere den .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan genopfylde HP blækpatroner 93 & 98 

Kommentarer

Code:
change