hvordan du installerer hk c4180 blækpatroner

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-31

HP Photosmart C4180 inkjet printer kan du udskrive , kopiere og scanne med den samme enhed . HP C4180 normalt bruger en sort blækpatron og en enkelt cyan , magenta og gul ( trefarvet ) patron til at udskrive dokumenter og billeder . Det er også udstyret med en valgfri fotopatron til billeder og video papirkopier . Blækpatronholderen er placeret inde i printeren på højre side bag en front adgang dør . Installation af en ny blækpatron i din den C4180 er ikke svært, da nye blækpatroner simpelthen glide og falde på plads inde i blækpatronholderen .

Du skal bruge:
Erstatningspatroner


1
Tænd din HP Photosmart C4180 all-in -one printer . . Tag fat blækpatronen døren på forsiden af printeren , og vend det ned mod dig selv, indtil det ligger mod plant bord eller skrivebord.
2 .
Tryk ned på etiketten på toppen af brugte blækpatron (hvis relevant ) , indtil patronen unsnaps fra blækpatronholderen . Skub og træk patronen ud af blækpatronholderen og sæt det til side til at disponere over senere .
3 .
Tag den nye blækpatron ud af emballagen . Mens du holder patronen fra sin sorte plastik sider , skal du fjerne den lyserøde fanen og knyttet bånd , der dækker de kobberfarvede kontakter og slutningen af patronen ved at tage fat på fanen og trække i den forsigtigt .
4 .

Installer den nye blækpatron-med etiketten opad-ved at skyde den ind i dens tilsvarende slot inde i blækpatronholderen og derefter skubbe , indtil det klikker på plads . Den sorte blækpatron eller en fotoblækpatron går ind i sprækken på højre markeret med en sort og orange etiket . Den trefarvede blækpatron går ind i sprækken på venstre markeret med en grøn etiket .
5 .
Løft og luk det forreste printerpatronen dækslet og udskrive en testside for at bekræfte , at patronerne sidder korrekt , og at alt fungerer korrekt .

Tips og Advarsler


 • Genbrug brugte blækpatroner på et lokalt kontor levering eller computerforretning . Check forhånd at se, om butikken tilbyder nogen form for penge-eller rabat kredit for den brugte patron til at gælde for køb af en ny blækpatron eller et andet emne .
 • trykker blækdyser eller kobberfarvede kontakter på en blæk Patronen kan beskadige den eller resultere i printeren funktionsfejl .
 • altid overføre dine sorte blækpatron til en HP- hylsteret , før du installerer en fotoudskrivning blækpatron som patronen kan tørre ud . Aldrig igen tape patron for at beskytte blækket , dyser eller kontakter . I stedet køber en beskytter fra HP , hvis du ikke har en , før du installerer den fotoudskrivning blækpatroner .


 • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan spare på en scandisk mikro USB-flashdrev   

  Kommentarer

  Code:
  change