hvordan du opgraderer til g4 hukommelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-08

En af de bedste måder at opgradere din G4 stationære eller bærbare computer er ved at opgradere systemet RAM ( Random Access Memory ) . RAM er en elektronisk lagerenhed meget gerne en harddisk , der kun harddiske har magnetiske bevægelige dele og RAM er rent elektronisk og kører meget hurtigere end en intern harddisk . Generelt , jo mere RAM du har installeret på din Apple G4 computer jo hurtigere vil du være i stand til at udføre grundlæggende og komplekse operationer

Du skal bruge: .
skruetrækker
. Små , Phillips skruetrækker .

Opgradering RAM i en G4 PowerMac


1 .
Sluk for PowerMac og afmontér netledningen og de perifere enheder , herunder tastaturer , skærme , mus og eksterne lagringsenheder . Røre en umalet metaloverflade for at aflade evt statisk elektricitet fra din krop .
2 .
Træk i låsehåndtaget placeret på siden af PowerMac og derefter langsomt trække på sidepanelet , indtil det sidder fladt på overfladen , du arbejder på . Dette vil afsløre alle de indvendige komponenter og enheder i dit G4 .
3 .
Find RAM slots på hovedkortet . Skubbe på at fastholde tappene på hver side af RAM- modul , indtil modulet udgivelser fra hukommelsen slot . Fjern hukommelsesmodul fra computeren og sæt den til side .
4 .
Juster rillerne på den nye RAM- modul med åbningerne på hukommelsesplads . Skub RAM-modul ind i hukommelsen pladsen, indtil bevarer fanerne snap modulet på plads . Gentag trin for hvert RAM -modul du udskifter .
5 .
Gentag trinnene i omvendt at samle PowerMac G4 .

Opgradering RAM i en Powerbook G4


1 .
Sluk for Powerbook og afmontér netledningen og alle diverse udstyr og kabler fra den bærbare computer . Luk LCD-skærmen og placere den bærbare computer med forsiden nedad .
2 .
Brug en mønt , eller en flad skruetrækker til at dreje batteriets låseskrue i retningen mod uret , og derefter løfte batteriet ud af dets rum og sæt den til side .
3 .
Brug en lille stjerneskruetrækker til at fjerne de fire skruer, der sikrer RAM dækslet til bunden kabinet laptop . Fjern dækslet og sæt det til side .
4 .
Tryk på at fastholde tappene på hver side af RAM- modul , og derefter hælde modulet på en 45- graders vinkel og løft modulet ud af hukommelsen rum .
5 .
Skub det nye modul ind i hukommelsen rummet indtil bevarer fanerne snap RAM-modul på plads . Gentag trin tre til fem for hver RAM -modul erstatte . Udskift hukommelsen dækslet og skruer . Udskift batteriet , og tilslut strømkablet og periferiudstyr . Åbn LCD- skærmen , og tænd derefter computeren .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan genopfylde en blæk printer carterige 

Kommentarer

Code:
change