hvordan du sletter kopiere mac filer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-29

Dupliker filer på en Mac harddisk optager værdifuld plads og ikke tjene noget formål . Du kan slette kopiere filer fra en Mac , når du har identificeret, hvis de er . Den indbyggede søgefunktion program , der følger med Mac OS X-operativsystemet vil gøre det muligt for dig at finde de dublerede filer, der er på harddisken , så du kan kaste dem ind i papirkurven . Du behøver ikke at downloade eller installere et andet program
1
Tryk på " Command " + " N . " at opdrage et Finder-vindue på Mac 's skrivebord. Indtast "*. *" uden anførselstegn i det tomme tekstkolonne øverst til højre i Finder -vinduet . Tryk på " Return "-tasten .
2 .
Træk " Kind " kolonnen øverst i vinduet Finder over til venstre, indtil det er ved siden af "Navn " kolonnen . Klik på " Kind "-kolonnen.
3 .
Søg programoversigter i Finder -vinduet til en fil eller mappe , der har samme navn som den fil eller mappe over det .

4 .
Klik på filen eller mappen . Rul i hele vinduet Finder og bemærk størrelsen på den fil eller mappe som angivet under "Størrelse " kolonnen .
5 .
Klik på den anden fil eller mappe med samme navn . Sammenholde dens størrelse som angivet under "Størrelse " kolonnen med den anden fil eller mappe .
6 .
Klik på et af de to filer eller mapper , der har samme navn og også den samme størrelse . Træk filen eller mappen ud af vinduet Finder og ind i papirkurven .
7 .
Rul ned programoversigter i Finder -vinduet for at lede efter andre kopiere filer eller mapper . Råde over dem på samme måde .

gode råd og advarsler


  • Du bliver nødt til at dobbeltklikke på den og åbne en mappe for at se dens indhold og størrelse filer inde i den .


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:satanisk vs ide : fordele og ulemper     

    Kommentarer

    Code:
    change