hvordan du tilføjer en dell AIO printer til en Apple PowerBook

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-26

Dell All -In -One er en printer , scanner , kopimaskine og fax maskine , der er samlet , og er ideel til små virksomheder eller personlige brugere, der kræver en række funktioner for at kunne sende og modtage dokumenter . Ifølge den officielle Dells support-webstedet , er det 2145cn All-In- One -laserprinter kompatibel med en Apple PowerBook computer, der kører Mac OS X V. 9 eller højere operativsystem , og 2335dn laserprinter er kompatibel med Mac OS X v . 10,3 eller nyere operativsystem

Du skal bruge:
Apple PowerBook G4 med Mac OS X v.
10 .
3 eller nyere .
Dell All -In-One 2145cn laserprinter eller Dell All -In-One 2335dn laserprinter .
Printerens USB-kabel .
Dell AIO installations-cd'en .


1 .
Placer printeren på en robust bord eller på en stabil flade , der giver masser af luftcirkulation , som udstyret er tung og kan overophede hvis lufthullerne er blokerede , ifølge den officielle Dell brugervejledningen .
2 .
Sæt strømkablet , der leveres med printeren , i strømporten på Dell AIO printeren , og Sæt den anden ende i en stikkontakt . Sæt USB- kablet i USB- porten på bagsiden af printeren , og indsæt den anden ende i USB- porten placeret på højre side af PowerBook . Skub tænd /sluk knappen på printeren for at tænde den .
3 .
Indsæt " Dell drivere og hjælpeprogrammer " printer installations-cd'en i PowerBook 's optiske drev med cd etiketten opad . Dobbeltklik på " Dell Printer "-ikonet , som vises på skrivebordet , og dobbeltklik på " MAC_Installer " mappe .
4 .
Dobbeltklik på " Installer OS X , " og indtast systemadministratoren adgangskode . Klik på " OK " knappen for at fortsætte med installationen . Klik på " Fortsæt " og derefter klikke på " Easy Install "for at installere alle de drivere og software på installations-cd'en . Klik på " Fortsæt "for at fuldføre printerinstallationen .
5 .
Klik på "Apple " ikonet i øverste venstre hjørne af skrivebordet , og klik på " Systemindstillinger " fra pull -down menu . Vælg " Udskriv fax " ikonet , og klik på " + " -knappen for at tilføje printeren til computeren 's liste over printere .
6 .
Klik Dell AIO printerens navn i Printer List , og klik derefter på " Tilføj " knappen for at fuldføre installationsprocessen .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan afbryde en USB-harddisk i Windows XP 

Kommentarer

Code:
change