hvordan du tilslutter en HP-printer til en Dell Inspiron bærbar

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-23

Dell Inspiron bærbare computere er udstyret med fire standard USB porte til at tilslutte computeren til andre enheder , såsom en Hewlett Packard printer . Nyere HP printere også bruge en standard USB- port til en straight forbindelse med den bærbare computer . Ældre printere med parallel porte ( to rækker af metal ben ) kan stadig være forbundet med en Inspiron , men en kabeladapter er nødvendig for at konvertere USB output fra den bærbare computer til en parallel indgang , at printeren kan processen

Du har brug for . :
USB-kabel eller parallel port til USB -kabel , der findes på computeren butikker .


1 .
Installer printersoftwaren på computeren ved at trykke på " Eject " -knappen på højre kant af Inspiron bærbare for at åbne CD-ROM drevet . Placer software disken i skuffen og lukke . Når disken begynder afspilning , klikke på hver på skærmen omgående knappen for at gå gennem installationen , og genstart derefter computeren , når du er færdig.
2 .
Tjek input port på bagsiden af HP printer til at bestemme hvilket kabel der skal bruges. Tilslut en lige USB -kabel til printeren , hvis den er udstyret med en USB- port . Ellers tilslutte en parallel port stik i den ene ende af USB- adapter kablet til bagsiden af printeren .
3 .
Tilslut USB- stik i den anden ende af kablet til Dell Inspiron bruger en ledig USB- port . Der er to havne stables ene over den anden på bagkanten af den bærbare computer og to havne på den højre kant af den bærbare computer.

gode råd og advarsler


  • Må ikke stikket i printeren til elektricitet indtil de datakabelforbindelsen er komplet .


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man åbner en Dell Inspiron 1501 shell     

    Kommentarer

    Code:
    change