hvordan du tilslutter en ny computerskærm

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-30

Køb en ny computer skærm er spændende og tilføjer et helt nyt look til din computer . Når du får skærmen hjem , skal du slutte den til din computer . Det kan synes enkelt , men nogle gange kan man løbe ind i problemer . Der er en meget højere chance for at udføre installationen korrekt, hvis du bare bruge det kabel , der følger med din skærm i stedet for at købe et kabel separat . Hvis du følger et par enkle trin , vil din nye skærm være oppe og køre på ingen tid

Du skal bruge: .
Skruetrækker

Tilslutning med et VGA -kabel


1 .
Fjern Video Graphics Array ( VGA ) kabel , der fulgte med din nye skærm . Dette kabel skal have en D-formet stik i hver ende , en, der forbinder til skærmen og en anden , der forbinder til din computer . Begge ender er de samme , så det ikke betyder noget som går ind i computeren , og som går ind i skærmen .
2 .
Slut den ene ende af VGA kablet til bagsiden af din nye skærm at sikre , at "D " form på stikket matcher "D " form af havnen . Du bør se den vigtigste havn for stikket og to mindre huller på hver side af havnen . De mindre huller er for de to skruer placeret på hver side af stikket .
3 .
Fastgør stikket til skærmen med en skruetrækker ved at stramme de to skruer ind i deres matchende huller .

4 .
Slut den anden ende af VGA kablet til din computer og sørg for , at " D " formen på plug matcher "D " form af havnen . Ligesom skærmen , du på bagsiden af din computer bør se den vigtigste havn for stikket og to mindre huller på hver side af havnen til skruerne .
5 .
Fastgør stikket til computeren med en skruetrækker ved at stramme de to skruer ind i deres matchende huller . Du har nu tilsluttet din nye computer skærm med et VGA- kabel .

Tilslutning med et DVI -kabel


1 .
Fjern digital video interface ( DVI ) kabel , der fulgte med din nye skærm . Dette kabel vil være en af tre typer DVI kabler : DVI-D , DVI-A eller DVI -I . DVI-D kabler bruges til at forbinde digitale komponenter til et grafikkort . DVI-A kabler bruges til at forbinde analoge komponenter til et grafikkort . DVI-I kabler bruges til at forbinde både digitale og analoge komponenter til et grafikkort .
2 .
Slut den ene ende af DVI -kablet til bagsiden af din nye skærm , og sørg for at benene er linet korrekt op til at passe ind i havnen . Du bør se den vigtigste havn for stikket og to mindre huller på hver side af havnen . De mindre huller er for de to skruer placeret på hver side af stikket .
3 .
Fastgør stikket til skærmen med en skruetrækker ved at stramme de to skruer ind i deres matchende huller .
4 .
Slut den anden ende af DVI -kablet til din computer , og sørg for , at stifterne er linet korrekt op til at passe ind i havnen . Ligesom skærmen , du på bagsiden af din computer bør se den vigtigste havn for stikket og to mindre huller på hver side af havnen til skruerne.
5 .
Fastgør stikket til computeren med en skruetrækker ved at stramme de to skruer ind i deres matchende huller . Du har nu tilsluttet din nye computer skærm med et DVI -kabel .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du henter ind på tommelfinger drev i Windows XP 

Kommentarer

Code:
change