hvordan du udskifter Epson cx7450 blækpatroner

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-16

Epson Stylus CX7450 er en alt-i-én printer , scanner og kopimaskine , der kan udskrives ved hjælp af fire blækpatroner --- en sort patron og tre farvede patroner ( cyan , magenta og gul ) . En blinkende LED lys til venstre for en blækdråben ikon på printeren konsollen angiver , at blækket er ved at løbe tør . Når lyset holder op med at blinke , skal du udskifte blækpatronen at fortsætte udskrivningen som de andre patroner ikke vil fungere, når en patron er brugt . Udskiftning af en brugt blækpatron med en ny blækpatron er ikke svært og kræver lidt ud over adgang til blækpatronen indehaveren inde i printeren under scanneren .
1 .
Løft hele scannerenheden på din Epson CX7450 ved kanten , forsigtigt , indtil det hviler på en vinkel i en åben position .

2 .
Tryk på knappen "Stop" . Patronen holder flytter til centrum , hvor det brugte patron linjer op med den tomme dråbe billedet byder på en diagonal linje gennem den, den printer boliger . Tryk på " Stop " -knappen igen . Hver brugt patron vil linje op med dråben billedet . Hvis de resterende patroner indeholder tilstrækkelige mængder af blæk indehaveren flytter til højre side af printeren .
3 .
fat i kassetten og træk det forsigtigt mod dig for at afsløre blækpatronerne .
4 .
Lås en patron fra indehaveren ved at trykke på rillet fane . Grip cylinderampullen mellem fingrene og træk den lige op og ud af din printer .
5 .
Træk den gule tape i bunden af den nye patron og sæt den ind i kassetteholderen-- trykke ned på kassetten for at sikre sig, at de elektriske kontakter mødes
6
Udskift andre kassetter et ad gangen efter behov . .
7 .
Vip patronen låget over patroner og tryk ned for at sikre det på plads .
8 .
Return scanneren forsigtigt til sin oprindelige position , skal du trykke på knappen "Stop" og vent på power " On " lys til at stoppe med at blinke ( ca. to minutter ) . Når den stopper , begynder udskrivningen .

gode råd og advarsler


 • Hvis LED lys ved siden af blækdråben ikonet på din printer konsol stopper ikke med at blinke , når du ' ve erstattet patroner , skal du trykke på " Stop "og derefter få adgang til kassetteholderen igen . Tryk ned på hver patron til at etablere en solid forbindelse mellem de elektriske kontakter , og luk derefter dækslet og scanneren , og tryk på " Stop " igen . Hvis det fortsætter med at blinke efter to minutter , kan du ringe Epson for at få hjælp .
 • Hvis du har brug for at udskifte en patron før LED holder op med at blinke på grund af dårlig udskriftskvalitet , adgang til printerens indstillinger på din pc eller Epson Printer Utility 2 på din Mac . Vælg " Vedligeholdelse " fanen ( Windows ) eller " CX7400 Serie " og " OK " ( Mac ) til at afsløre " Blækpatron erstatning " valgmulighed . Vælg denne indstilling , tryk på " OK " hvis du bruger Windows , og følg derefter vejledningen, der vises på skærmen .
 • altid efterlade din nye blækpatron i den forseglede emballage , indtil du har rystet patronen . Fjernelse af det første kan resultere i lækager .
 • aldrig røre den grønne chip på et patron . Olier fra din hud kan forstyrre de elektriske kontakter forårsager printeren ikke fungerer korrekt .
 • Sluk printeren , mens udskiftning af en patron kan forårsage blæktab .


 • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man opbygger en billig og nem pc   

  Kommentarer

  Code:
  change