hvordan du udskifter PC2100 hukommelse

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-07

Hukommelse skal muligvis udskiftes for at øge sin kapacitet eller på grund af en dårlig hukommelse chip forstyrre driften af computeren . Udskiftning af computerens hukommelse kræver lidt finesse , men med tålmodighed , det er doable for computerbrugere . Da computere er høj -præcisions -enheder , skal man være opmærksom på at undgå at bryde nogen af de følsomme elektroniske komponenter inde i maskinen

Du skal bruge: .
erstatning hukommelse
Skruetrækkere .


1 .
aflade evt statisk elektricitet , der er ophobet i kroppen ved at røre en jordet bart metal overflade, såsom en dørhåndtag . Computerens komponenter er meget følsomme og kan nemt blive beskadiget af statisk elektricitet .
2 .
Afbryd computerens strømforsyning og åbne sin sag . De fleste computer sager skrue på , og nogle bruger fingerskruer eller låsning faner. Konsultere din computers manual for oplysninger om, hvordan du åbner din specifikke model .
3 .
Find den hukommelse stik på bundkortet . Din bundkortets manual indeholder et diagram over de forskellige komponenter. Du kan også søge efter memory sticks , der allerede er installeret i maskinen . Afhængig af din eksakte model , kan hukommelsen stikkontakter være skjult bag drev , kabler eller andre komponenter, der kan være nødvendigt at fjerne for at kunne nå stikkontakter .
4 .
Fjern den eksisterende memory stick ved forsigtigt nysgerrige åbne de to bevarer tappene på hver ende af pinden . Det bør ikke kræve meget pres for at gøre dette . Når fanerne er indledt, bør de holde dukker op og ud af stikkontakten . Det kan være nyttigt at bruge Spidstang eller en hemostat at manipulere den lille fanerne .
5 .
Anbring den nye memory stick i stikket . Bemærk, at memory sticks er hak på den nederste kant og vil passe ind i stikkontakten , hvis orienteret korrekt . Hvis pinden ikke glide let ind i soklen med meget lidt tryk , må du ikke tvinge det . Kontroller orientering og vende det om nødvendigt . Tryk forsigtigt ned , indtil den bevarer fanerne på plads .
6 .
Udskift alle kabler eller andre komponenter , som du flyttede for at få adgang til hukommelsen stikkontakter , så udskifte tilfælde dække .
7 .
Tilslut computerens strømforsyning , og tænd den til at teste den nye hukommelse . Hvis computeren ikke vil starte , kan du kontrollere , at hukommelsen sidder helt inde i soklen med både at fastholde faner helt låst . Hvis det stadig ikke vil starte , skal du sørge for hukommelse understøttes af dit bundkort . Typer af hukommelse varierer , og ikke alle bundkort understøtter alle typer . Din hukommelse sælgeren kan hjælpe dig med at finde den rigtige type til dit system .

gode råd og advarsler


 • Computer sager ofte har skarpe metalkanter udsat indeni . Vær omhyggelig med at undgå at skære dig selv .
 • En computer indeholder mange følsomme elektroniske komponenter . Vær omhyggelig med at undgå at bryde eller bøje noget .


 • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan ændre bios til at starte fra en cd på Linux Ubuntu   

  Kommentarer

  Code:
  change