hvordan du udskifter en dell 610 laptop tastatur

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-15

Dells Latitude C610 bærbare computer har et tastatur , der kan udskiftes . Hvis dit tastatur ikke længere fungerer , eller du synes, at det opfører sig anderledes end du forventer , kan du erstatte tastaturet med nogle basale computerfærdigheder og to skruetrækkere

Du skal bruge: .
flad skruetrækker
Stjerneskruetrækker .
Udskiftning tastatur .


1 .
Sluk din bærbare computer , tag den og vende den på hovedet . Fjern batteriet fra computeren .
2 .
Fjern de fem skruer i bunden af computeren , der har en cirkel " K "-mærke ved siden af dem .
3 .
Vend computeren højre side opad og åbn skærmen . Brug dit flad skruetrækker til at fjerne vagtcentralen dækning . Dette er den stribe af plastik over tastaturet og fjernes fra højre til venstre ved at lirke op højre kant med en skruetrækker og derefter forsigtigt trække det ud .
4 .
Brug dit fladskærms-hoved skruetrækker til at lirke tastaturet ud af computeren . Frakoble tastaturet fra bundkortet og læg den til side .
5 .
Tilslut din nye tastatur til bundkortet , og skub det tilbage til computeren . Sørg for, at det flugter med siderne på computeren , før du fortsætter .
6 .
Sæt vagtcentralen dække fra venstre til højre ved at klikke den på plads igen . Luk computerens skærm og vend det på hovedet .
7 .
erstatte de fem skruer, du fjernede i trin 2 . Tastaturet er nu fuldt udskiftet . Du kan nu udskifte batteriet , stikket i computeren og tænde den .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du installerer en hp psc 2410 photosmart blækpatron 

Kommentarer

Code:
change