hvordan du udskifter en harddisk på notebook eller laptop

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-19

Computere får forældede den dag , de kommer ud , og det er derfor, de er i konstant behov for opgradering . Hvis din bærbare computers harddisk bare ikke har nok plads længere , er der ingen grund til at frygte . Heldigvis har laptop selskaber gjorde det nemt at udskifte både din harddisk og /eller RAM pinde . Med omkring 30 minutter af din tid , og et par enkle værktøjer , kan du erstatte din gamle , lille harddisk med en up-to-date en

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
. Udskiftning harddisk .
Flad skruetrækker .


1 .
Fjern batteriet og /eller AC adapteren fra din bærbare computer . Dette forhindrer adapteren eller batteriet fra bølgende strøm til bærbare hardwaren , mens du arbejder på det .
2 .
Flip over den bærbare computer , og find panelet med en computerchip, symbol på det . Nedenunder dette panel er harddisken .
3 .
Fjern den ene eller to skruer, som holder panelet fast på den bærbare computer . Træk det ud til at se harddisken udsættes for.
4 .
Skub harddisken (og det er plast " bur " ) , indtil plasttappen låse harddisken på plads snaps ud . Nu vil du være i stand til at fange den harddisk og træk den ud af computeren .
5 .
Fjern de fire eller deromkring skruer holder plastik bur på harddisken ved hjælp af stjerneskruetrækker . Dette bur fungerer som en beskytter , og den skal komme ud for at erstatte harddisken .
6 .
Træk den gamle harddisk og skubbe den nye ind i buret . Vende ovenstående trin for at sætte den nye harddisk i computeren .

gode råd og advarsler


  • Hvis du føler dig utilpas arbejder på din bærbare computer , tage den til en computer værksted . Teknikerne vil være i stand til at erstatte din computers harddisk , som regel for under 100 dollar .


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan ændre en vædder pind i en acer bærbar     

    Kommentarer

    Code:
    change