hvordan du udskifter en intel 6600 cpu fan

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-05

Intel 6600 Series CPU'er er multi-core processorer , der passer bundkort med en LGA 775 CPU soklen . Den dual-core E6600 og quad-core Q6600 har en tendens til at køre varm under operationer , der kræver en højhastigheds-CPU ventilatoren med køleplade , for at undgå overophedning efterfulgt af nedlukning . Udskiftning af CPU-blæser , der kommer med Intel 6600 med en eftermarkedet version , eller med en udskiftning af den officielle model , er en simpel proces . Sæder blæseren ordentligt på CPU'en er afgørende , er dog, som enhver fejl i installationen kan føre til overophedning , hvilket system ustabilitet og nedlukning .

Du skal bruge:
Antistatisk håndledsrem
. Stjerneskruetrækker .
Udskiftning 6600 kompatibel CPU fan , med køleprofil .


1 .
Placer en antistatisk håndledsstrop på dit håndled og jord gjorden ved klipning det til en metal overflade. Remmen vil beskytte dit system mod skadelige statisk elektricitet.
2 .
Sluk for computeren og tag netledningen fra bagsiden af systemet .
3 .

Læg sag på en flad overflade med sagen top opad , således at den CPU med ventilator ligger vandret .
4 .
Fjern de skruer, der holder pc'en tilfælde dække til pc'en tilfældet med en stjerneskruetrækker . Sæt skruerne til side og skub derefter sagen dækslet sagen , afslører CPU blæseren.
5 .
Tag fan fire -benede strømkabel fra bundkortet .

6 .
Lås fastgørelseselementet hætter , som holder blæseren med køleprofil til bundkortet . Drej caps 90- grader mod uret for at placere dem i åben position . Træk de skruer op for at fjerne blæseren stifter fra bundkortet .
7 .
Løft forsigtigt blæser med køleprofil fra CPU'en .
8 .
Fjern det beskyttende papir, der daekker den termiske patch fra bunden midten af udskiftningen blæser med køleprofil .
9 .
Læg udskiftning blæser med køleprofil på CPU med de fire ben på linje med de fire indstillingen huller omkring CPU soklen . Rør ikke ved termiske plaster under køleprofil eller toppen af CPU .
10 .
Tryk de fire nitte caps ned , trykke på benene i bunden af fan gennem bundkortet pin huller . Drej stifter uret 90- grader for at sikre blæseren på plads .
11 .
Plug de fire -benede fan strømkabel ind i ventilatoren stikkontakten angivet på bundkortet .

12 .
Sæt pc'en tilfælde dække . Skub tilfælde dække i stilling til at behandle sagen om åbning og fastgør derefter den på plads ved hjælp af skruerne i kabinettet .
13 .
Sæt strømkablet tilbage i pc- strømforsyning og tænd derefter PC for at starte boot-up og starte en ny udskiftning Intel 6600 CPU fan .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:tegn på en brækket skærmkort på en gateway computer 

Kommentarer

Code:
change