hvordan du udskifter harddisken på en MacBook unibody

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-09

MacBook Pro linje af bærbare computere fra Apple er designet med en unibody -design . Apple gjorde den nederste halvdel af den bærbare computer , som indeholder alle hardware og tastatur kontrol , ud af en solid stykke aluminium , således unibody navn . Hvis du ønsker at erstatte eller opgradere computerens harddisk , skal du åbne computeren . Heldigvis harddisken er tilgængelige uden at skulle fjerne alle andre komponenter , såsom ventilatorer , batterier eller kredsløb

Du skal bruge: .
Lille Philips skruetrækker .


1 .
Sluk Macbook og tag netledningen og andre eksterne enheder . Luk den bærbare computer og forsigtigt placere den med forsiden nedad på en flad overflade, så cd -drevet slot ligger på venstre side, når ansigtet nedad.
2 .
Brug Philips skruetrækker til at fjerne hver af skruerne rundt i kanten af bagsiden af Macbook . Bemærk placeringen af hver skrue , som du fjerne det som nogle skruer passer ind i kun visse huller .
3 .
Løft bagcoveret og læg den til side . Find den harddisk i nederste venstre del til venstre for batteriet.
4 .
Fjern de to skruer, der holder beslaget på plads direkte over på harddisken . Træk den lille plastik tap på siden af harddisken , og løft drevet ud mod dig . Forsigtigt holder drevet i den ene hånd , mens du bruger den anden hånd til at trække harddisken tilslutningskablet ud af venstre side af drevet .
5 .
Hold den nye harddisk med kredsløb vender nedad og bemærk de fire holde skruer på toppen af harddisken . Hvis der ikke er nogen skruer fjerne de fire skruer fra den gamle harddisk og indsætte dem i det nye drev .
6 .
Slut harddisken tilslutningskabel til venstre side af det nye drev . Vip drevet, så kanten tættest på forkanten af den bærbare computer går i harddisken slot først . Sænk den anden side af disken på plads , som sikrer drevet flugter med batteriet .
7 .
Sæt bedriften beslag og to skruer . Sæt bagcoveret på plads og alle skruer .

gode råd og advarsler


  • Touch hænderne til en ikke-elektriske metaloverflade før håndtering af harddiske for at undgå statisk elektricitet skader .


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:trin -for - trin installation af en HP laserprinter     

    Kommentarer

    Code:
    change