hvordan du udskifter hukommelsen til en gateway solo 1450

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-17

Virkningerne af ny , større kapacitet hukommelsesmoduler kan øge reaktionsevne din computer betydeligt . Og når du er klar til at erstatte din Gateway Solo 1450 hukommelse med et par PC -133 memory sticks , vil du ikke nødt til at betale en computer tekniker til at installere det for dig . Udskiftning af din 1450 RAM er let nok, at du kan gøre det derhjemme-alt du behøver er en skruetrækker til at komme i gang

Du skal bruge:
Skruetrækker


1 <. . br >
Shutdown din Gateway Solo og afmontere og kabler er knyttet til dette, herunder strømforsyning . Luk skærmen , og vend den bærbare computer over . Skub batteriet udløserknappen fremad og derefter trække batteriet ud .
2 .
Fjern den skrue , der er sikre dækning til hukommelsen bugten . Derefter løfte kanten af dækslet nærmest skruehullet og fjern dækslet .
3 .
Skub fastgørelsesklemmerne på siderne af den første hukommelsesmodulet udad og væk fra hukommelsen . Når fastgørelsesklemmerne er frakoblet , vil hukommelsesmodulet pop-up . Fjern forsigtigt hukommelsesmodulet fra hukommelsen slot .
4 .
Indsæt den nye hukommelsesmodul ind i hukommelsen slot i samme vinkel du har fjernet den oprindelige hukommelse . Hukommelsen vil kun passe ind i slot én måde . Må ikke tvinge den . Hvis hukommelsen ikke passer særlig godt ind i åbningen , flip hukommelsen over .
5 .
Tryk hukommelsen helt ind i sprækken og sænke den ned i hukommelsen bugten .

6 .
Følg samme procedure , du bruger til at erstatte den første hukommelsesmodulet hvis du har brug for at udskifte andet modul også .
7 .
Udskift hukommelsen bugten dæksel og skrue . Derefter skal du udskifte batteriet-bare skubbe den ind i rillen på siden af din bærbare computer

gode råd og advarsler


  • Sørg for at du køber pc -133 . SO-DIMM RAM kun for din Gateway Solo 1450 laptop .


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man afspille en dvd på en Sony Vaio computer     

    Kommentarer

    Code:
    change