hvordan man åbner en Toshiba bærbar satellit A45 - S130

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-04

Laptops giver flere bekvemmeligheder over desktop computere, såsom størrelse og bærbarhed . Disse bekvemmeligheder kommer på en pris , men som bærbare computere er ofte langt sværere at adskille for reparationer og opgraderinger . Ejere af A45-S130 laptop fra Toshiba kan spare tid og penge ved at lære , hvordan man korrekt åbner op og demontere deres laptop . Forstå, hvordan man åbner din bærbare computer vil give dig mulighed for at udskifte dele fra tastaturet til RAM , og selv bundkortet hvis det er nødvendigt . Alle Toshiba 's A45 laptops demontere samme måde .

Du skal bruge:
Elektrostatisk udladning rem
. Fladhovede og Phillips-hoved skruetrækkere .


1 .
Vedhæft en elektrostatisk afladning rem til håndleddet , og tilslut den anden ende til noget metal . Dette vil forhindre statisk elektricitet fra beskadige din Toshiba A45 .
2 .
Tænd din bærbare Toshiba-pc over og læg det med forsiden nedad på et bord . Fjern batteriet før du gør noget andet . På A45 bærbare computere , er batteriet placeret i den forreste af den bærbare computer . Skub låsehåndtaget ind i ulåst position, og skub batteriet ud af den bærbare computer.
3 .
Fjern harddisken . Harddisken er placeret ved siden af batteriet . Fjern de to skruer, der holder nede dækslet og skub dækslet . Fjern den enkelt skrue holder harddisken til bakken . Frakoble harddisken , og skub det ud af skuffen .
4 .
Fjern heatsink dækker . Der er to heatsink dækker mod bagsiden af den bærbare computer . Den ene er centreret på bagsiden af den bærbare computer , og den anden er placeret på højre side , lige over batteriet . Fjern de skruer, der holder hver dækslet ned og tag dækker .
5 .
Fjern CPU heatsink . Fjernelse af højre side heatsink dække afslører CPU heatsink . Skru de tre skruer, der holder den nede og fjerne det .
6 .
Fjern det optiske drev . Det optiske drev er placeret på venstre side af den bærbare computer. Fjern de to skruer, der holder den på plads og skub det ud af den bærbare computer.
7 .
fjerne de resterende skruer i bunden af den bærbare computer . På dette tidspunkt er der stadig 23 skruer, der holder den bærbare computer sammen . Fjern alle af dem.
8 .
Vend computeren højre side opad og fjern tastaturet sikring strip . Tastaturet sikre strip er placeret øverst på A45 tastatur . Skub en skarp genstand som en flad skruetrækker under højre side af strimlen . Langsomt og forsigtigt løfte det op , indtil der springer ud .
9 .
Fjern tastaturet . Fjern de tre skruer, der holder tastaturet på plads . Også fjerne tastaturet lås , beliggende i centrum af tastaturet . Vend tastaturet over og forsigtigt lægge det på håndfladestøtten af din bærbare computer . Fjern metalpladen , der dækker tastaturet stikket ved at fjerne det indre skruen, der holder det på plads . Frakoble tastaturet og fjern det .
10 .
Afbryd de resterende enheder . Fjern metalpladen over det trådløse netværkskort og tag og fjern kortet . Afbryd højttalerkablerne er placeret nær toppen af bundkortet . Afmonter alle andre kabler er tilsluttet bundkortet .
11 .
Fjern det optiske drev Control Board , der er placeret på toppen af den bærbare computer , fra den bærbare computer basen . Fjern de to skruer, der holder bestyrelsen til basen . Vend bord over og afbryde kablet .
12 .
Fjern sticks RAM beliggende i centrum af bundkortet .
13 .
Afbryd den bærbare computer skærmkablet . Kablet er placeret under det optiske drev styrekort . Det forbinder LCD-displayet på din A45 til bundkortet .
14 .
Afmonter den bærbare computer base . Fjern de fire skruer, der holder topdækslet på den bærbare computer til bunden af den bærbare computer . De skruer , er let synlige under tastaturet . Fjern topdækslet fra basen . Du har nu fuld adgang til bundkortet for dit Toshiba A45 bærbar .

gode råd og advarsler


 • Skil din A45 på et stort bord , hvor du kan holde styr på alle af de forskellige skruer og dele .
 • Glem ikke statisk elektricitet rem . Statisk elektricitet kan kortslutte bundkortet eller hukommelse , permanent beskadige din bærbare computer.


 • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan rense rusten printkort   

  Kommentarer

  Code:
  change