hvordan man kan ændre blæk i en cx7400 serie

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-18

Epson CX7400 printer kopier , scanninger og print . Den CX7400 kan udskrive direkte fra et hukommelseskort eller digitale kamera , der tilbyder fleksibilitet på adgang til data til at udskrive . Køb serie 88 sort , cyan , magenta og gul blæk patroner at udskifte de tomme patroner , når din CX7400 løber tør for blæk . Patroner er tilgængelige på elektronik butikker og nogle af de store varehuse
1 .
Tænd for strømmen til din Epson Stylus CX7400 printer . Løft scanneren sengen for at se blækpatronerne .
2 .
Tryk på knappen "Stop" . Blækpatronholderens vil flytte , og stopper ved den tomme patron . Hvis der kun er ¨¦n patron tom , vil luftfartsselskabet flytte til det yderste højre . Hvis ikke , skal du trykke på "Stop " knappen igen for at identificere den næste tomme patron . Gentag processen , indtil luftfartsselskabet flytter til det yderste højre .
3 .
Tag fat i tappen på bagsiden af kassetten dækning og løft op for at åbne luftfartsselskabet . Klem fanerne på toppen af blækpatronen for at frigøre patronen fra luftfartsselskabet . Løft patronen ud og smide det væk .
4 .
Ryst den nye patron et par gange, mens det stadig er pakket . Åbn pakken og tag den gule beskyttende tape i bunden . Tryk den nye patron ind i luftfartsselskabet , indtil fanerne lås på plads .
5 .
Gentag udskiftning af patroner trin for de resterende tomme patroner . Tryk luftfartsselskabet dække ned , indtil det klikker på plads. Luk scannerpladen .
6 .
Tryk på " Stop " -knappen for at oplade patroner . "On " lys vil blinke , indtil opladningen er færdig.


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan modtage en fax via en Brother MFC - 420cn printer 

Kommentarer

Code:
change