hvordan man kan ændre blækpatron i en kanon mp 170

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-14

Canon MP 170 printer er en multifunktionsprinter , der er i stand til udskrivning, scanning og kopiering . MP 170 er en del af Canons Pixma linje . Pixma printere har den ekstra kapacitet til udskrivning af kant billeder direkte fra hukommelseskort , som er indsat i enheden i stedet ind i computeren . Med så mange forskellige printmuligheder , kan mange brugere befinder sig ved at løbe tør for blæk . Du kan ændre blæk patroner på Pixma MP 170 i et par trin

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker .


1
Tænd for Canon MP170 printer
2
Løft hele scannerenheden . . . -ikke bare scanneren låg , men scannerens låg og scanning seng . Patronerne er nedenunder. Patronen transport vil automatisk rykke mod midten af enheden , når scannerenheden er blevet ophævet .
3 .
Tryk ned på den semi -cirkulært fane på toppen af cylinderampullen til frigivelse den. Træk patronen ud af vognen . Den sorte patron er til venstre , og farveblækpatronen er til højre.
4 .
Tag den nye blækpatron ud af emballagen . Skræl væk orange bånd fra patronen i retning af de små pile trykt på båndet . Undgå at røre ved guldet elektriske kontakter eller skrivehovedet dyser efter tapen er fjernet .
5 .
Udskift kassetten ind i den korrekte transport ved at skubbe det nedad i vognen , indtil det låses på plads . Sørg for Canon etiketten vender opad .
6 .
Luk scanneren . Vent, indtil printeren til at forberede nye blækpatroner . Dette kan tage op til to minutter .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man åbner en computer for at installere et grafikkort 

Kommentarer

Code:
change