hvordan man kan ændre blækpatron i en lexmark x2470

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-08

Lexmark X2470 er en termisk inkjet printer , der printer, scanner , kopierer og faxer . Det bruger en farve ( cyan , magenta og gul ) blækpatron , anbringes under scannerenheden , til udskrivning . Som med de fleste inkjet printer , patronen bolig eller " transportør "i X2470 er designet med en enkel låsehåndtag og låg system . Dette giver dig mulighed for hurtigt at få adgang til et brugt patron og erstatte den med en ny
1 .
Tag fat scannerenheden på begge sider af din Lexmark X2470 --- med printeren stadig tændt --- og løfte den forsigtigt op indtil scanneren støtte arm på højre under enheden glider og låser fast i åben position for at afsløre blækpatronen huset nedenunder. Hvis det gøres korrekt , bør blækpatronholderen flytte ind i ilægningsposition nær centrum af enheden .
2 .
Tryk ned på den farvede patron håndtaget på forsiden af luftfartsselskabet for at låse op og pop up patronen låget .
3 .
Træk det brugte patron fra printeren .
4 .
Saml din nye patron . Træk mærkaten og tapen forsigtigt fra bagsiden og bunden til at afsløre guld metal elektriske kontakter .
5 .
Sæt den nye patron i blækpatronholderen med de elektriske kontakter vender nedad. Tryk cylinderampullen forsigtigt, men fast i luftfartsselskabet , således at kontakterne på patronen røre kontakterne i luftfartsselskabet .
6 .
Luk patronen låget over den nye patron , indtil den klikker på plads .
7 .
Løft scannerenheden lidt op , så scanneren understøtter armen låser . Mens du holder enheden op med den ene hånd , skubbe støtte tilbage i sit lager slot med den anden hånd og sænk forsigtigt enheden tilbage til sin oprindelige position på din printer .
8 .
Tryk tredje knap ned fra toppen på kontrolpanelet --- markeret med en pil , der peger fra en scanner ikon til en computer ikon --- tre sekunder for at udskrive en udskrift justeringsside . Når du er færdig , skal du følge instruktionerne på skærmen .

gode råd og advarsler


 • aldrig blækdyserne eller guld elektriske kontakter på blækpatronen , da dette kan beskadige patronen eller bevirke, at printeren ikke fungerer korrekt .
 • Hold hænderne på ydersiden af scannerenheden , når du lukker den , da enheden er tung nok til at forårsage skade, hvis du skulle tabe det på din hånd .
 • aldrig ændre blækpatronen i midten af et udskriftsjob . Altid annullere udskriftsjobbet og starte forfra , når du har ændret patronen , som blækpatronholderen luftfartsselskab, huser patron vil ikke flytte ind i isætningspositionen , når printeren forsøger at udskrive .


 • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du opgraderer til 512 ram fra 256 ram på en dell 4600c   

  Kommentarer

  Code:
  change