hvordan man kan ændre blækpatroner i en HP Deskjet f4235

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-08

DeskJet er et brand navn til inkjet- printere er udviklet af Hewlett-Packard . Hver DeskJet model har en disponibel printhoved indbygget i blækpatronen . Dette giver mulighed for konstant høj kvalitet print siden printhovedet udskiftes hver gang nye patroner er indsat . HP DeskJet F4235 printer er en multifunktions enhed, der er i stand til kopiering, scanning og udskrivning . Som en del af vedligeholdelse af printeren , skal du udskifte blækpatronerne
1 .
Tænd HP DeskJet F4235 printer . Flyt udbakken ned og sørg for der er papir i printeren .
2 .
Åbn printerpatron dækslet på højre side af fronten af enheden . Blækket transport vil automatisk rykke mod midten , så du kan ændre patroner .
3 .
Træk den gamle patron ( r ) fra vognen med fingrene .

4 .
Tag den nye patron ( r ) fra emballagen , og fjern tapen fra bunden af hver patron .
5 .
Sæt den nye patron ( er ) i vognen . HP etiketten skal vende opad . Sørg for, at den sorte blækpatron er placeret i højre side af vognen , og farven blækket er placeret i venstre side af vognen .
6 .
Luk printerpatron dækning . Printeren kan udskrive en justeringsside . Hvis en justering er udskrevet , skal du placere den udskrevne side nedad på scannerens sengen og luk scannerlåget . Tryk på " Scan " -knappen på printeren for at afslutte tilpasningen .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:dele af en harddisk komponent 

Kommentarer

Code:
change