hvordan man kan ændre en vædder pind i en acer bærbar

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-18

Som enhver elektronisk anordning , som ofte bærbare computere skal opgraderes efter blot et par år . Selv om bærbare computere er kendt for deres problemer med reparation , som alle de hardware er så kompakt , Acer gjort deres RAM moduler let tilgængelige for brugeren . Udskiftning RAM er næsten altid en let rettelse til en lidt computer-kyndige person på Acer bærbare computere. Med en pind af RAM , en stjerneskruetrækker , og 10 minutter af din tid , kan du opgradere din bærbare computer til at gøre det hurtigere og mere værd penge

Du skal bruge: .
Stick RAM .
Stjerneskruetrækker .
Gummihandsker eller elektrostatisk udladning armbånd ( EDB ) .


1 .
Fjern batteriet og /eller AC opladeren fra den bærbare computer . Computeren skal være helt fri for enhver strømkilde for at undgå skade på dig selv eller computerens hardware .
2 .
Sæt på din gummihandsker eller din elektrostatisk afladning armbånd . Disse to elementer fungerer som en sikkerhedsforanstaltning for at forhindre statisk i at bygge op på din krop og indgå i den bærbare computers følsomme hardwarekomponenter . Du kan købe en EDB hos din lokale elektronik butik .
3 .
Flip din computer over , og finde panelet , der har et billede af en lille " computer chip " på det . Nedenunder dette panel er RAM -moduler , du ønsker at udskifte .
4 .
Skru skruen, der holder panelet på plads med din stjerneskruetrækker . Sæt skruen ud til siden , eller læg dem i en lille Ziploc pose , så du ikke forlægge det .
5 .
Løft panelet , og du vil finde pindene RAM du ønsker at erstatte. Brug din behandskede hånd , når i og slæbebåd på RAM -modul , indtil det trækker sig ud af sin sokkel .
6 .
Udskift stick RAM ved at trykke din nye modul i stikket . Hvis det er den rigtige RAM stick , vil det presse ret i.

gode råd og advarsler


 • Hvis du føler dig utilpas arbejder på din bærbare computer , skal du overveje at bringe det ind i en computer butik til have en tekniker erstatte det for dig .
 • Tving ikke en pind af RAM i en stikkontakt , hvis det passer ikke føles rigtigt . Chancer er , det er ikke den rigtige størrelse RAM . For at få den rigtige pasform , se på det modul du har trukket ud tidligere , og finde det serienummer . Indtast dette nummer online for at finde de moduler , der vil passe din model bærbare computer.


 • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan ændre blæk i en cx7400 serie   

  Kommentarer

  Code:
  change