hvordan man kan ændre toner i en kanon

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-29

Få effektive og klare udskrivning fra dit Canon ved at ændre toner . Hvis du har brugt din printer meget , så vil din Canon tonerpatroner kan være ved at løbe tør for blæk . Lav blæk kan forårsage , blandt andre problemer , trykte dokumenter til at blive vist meget lys i farven . Mange Canon printere kræver forskellige former for printerpatroner . Heldigvis gør Canon skiftende toner så enkel som muligt for brugere

Du skal bruge: .
ny tonerpatron


1
Køb en ny tonerpatron i henhold . type og model af din printer . Home office butikker kan rådgive dig om , hvilken type tonerkassette til at købe , men den gamle tonerkassette skal have den størrelse og type skrevet på ydersiden .
2 .
Løft låget af printeren ved forsigtigt at trække op . Når det er op , finde de gamle patron , der vil være på indersiden af printerens undersiden af låget .
3 .
Træk den gamle patron ved forsigtigt at skubbe ind og ned og derefter trække .
4 .
Tag den nye patron ud af indpakningen . Læs vejledningen placeret på ydersiden af indpakningen for nogen speciel retninger .
5 .
Træk tapen , der dækker blækket på patronen . Båndet vil se en anelse metallisk og har en fane til greb .
6 .
Skub den nye toner i toner slot med blæk nedad og foring op med toner slot . Skub ind, indtil det klikker og er sikkert på plads .
7 .
Skub låget af Canon printer ned igen. Printeren automatisk skal formatere toner ved at udskrive fra en testside . Hvis det ikke sker, udskrive et dokument for at teste , at det fungerer . Dette kan være en gammel Word-dokument eller ethvert andet dokument på computeren .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan rense en computers harddisk & nulstille pc 

Kommentarer

Code:
change