hvordan man kan fortælle om din ATX strømforsyning er død

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-20

Defekt konstruktion , elektrisk stød og overophedning på grund af dårlig ventilation kan forårsage computerens ATX strømforsyning til at mislykkes . Men der er forskellige andre faktorer, der kan forhindre, at computeren tænder , foruden en død strømforsyning . Men ved at følge et par enkle tips , kan du afgøre, om en død strømforsyning er årsagen til din computers magt spørgsmål

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Strømforsyning tester (ekstraudstyr ) .


1 .
Sørg for, at afbryderen på bagsiden af din strømforsyning er vendt om og at strømforsyningen er sat til den korrekte spænding-sæt den til 110V for nordamerikanske husstande . Tænd computeren og se strømforsynings fan for at se , om begynder at spinde .
2 .
Check stikkontakten , at din computers strømforsyning er sat i at sikre, at stikkontakten fungerer . Test stikkontakten med en lampe eller en mobiltelefon og oplader at se, om stikkontakten er at sprede magten .
3 .
Check strømforsyningen interne tilslutning til computerens bundkort . Slukke for din computer og afmonter alle kabler, der er knyttet til det . Fjern de skruer, der fastgør computerens kabinet , og det skub sagen ud .
4 .
Gnid dine hænder mod en metal del af din computer for at aflade evt statisk fra din krop . Tjek derefter strømstikket på enden af den tykke fletning til ledninger der løber fra din strømforsyning til dit bundkort . Sørg for, at strømstikket forsvarligt sidder i strømstikket på dit bundkort .
5 .
Afbryd strømforsyningen 's strømkablet fra porten på bundkortet , hvis din strømforsyning stadig viser intet liv . Sæt strømstikket i en strømforsyning tester og magt for computeren . Hvis strømforsyningen testeren 's lysdioder er grøn, så er din strømforsyning er god , og problemet ligger i bundkortet . Hvis lysdioderne ikke lyser eller lyser rødt , så er din strømforsyning er død .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan genopfylde en kanon 51 blækpatron 

Kommentarer

Code:
change