hvordan man kan gemme oplysningerne på en harddisk , når computeren dør ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-27

En computer crash kan lægge år af værdifulde data i fare , men der er måder at hente disse data og holde det sikkert . Når du lider af en computer crash , det vigtigste er at bevæge sig hurtigt --- jo før du starter din genopbygningsindsats de mere vellykkede du kan være . Med de rigtige værktøjer og forsyninger , kan du være i stand til trække dem tilsyneladende mistede filer fra din gamle harddisk , selv om resten af computeren er nu ubrugelig

Du skal bruge: .
Skruetrækker
USB -harddisk -kabel.


1 .
Sluk din defekte computer og bruge en skruetrækker til at fjerne skruer . De skruer er generelt placeret på bagsiden af computeren , typisk med en skrue i hvert hjørne af sagen . Åbn kabinettet , og fjern skruerne , der fastgør harddisken til drevet bur . Harddisken Buret er normalt placeret på højre side af en computer , der ligger fladt på bordet , og på toppen af et tårn computer . Harddisken i sig selv er sølv farve, med en flad grå kabel kører ud på bagsiden af det .
2 .
Fjern harddisken og elkabler fra bagsiden af harddisken og trække den ud af den mislykkede computeren . Indstil harddisken til side for tiden .
3 .
Log på en arbejdsgruppe computer . Sørg for , at computeren har mindst én ekstra USB- port til rådighed .
4 .
Brug en USB-harddisk adapter kabel til at forbinde den interne harddisk fra det mislykkede computeren til en USB- port på arbejder computer , i det væsentlige at skabe en øjeblikkelig ekstern harddisk .
5 .
Højreklik på " Denne computer " ikonet på arbejde computer og vælg " Explore "for at åbne Windows Explorer. Find det drevbogstav , der svarer til den vedlagte USB-harddisk . Afhængig af antallet af harddiske i arbejdsdokumentet systemet , bør dette være "D ", " E " eller " F " -drevet .
6 .
Fremhæv de filer , du ønsker at inddrive og højre-klik . Vælg " Kopier "fra listen og derefter vælge den mappe, hvor du ønsker at flytte filerne . Højreklik på denne mappe og vælge " Sæt ind "fra menuen .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du installerer et DVD-drev i en Mac Pro 

Kommentarer

Code:
change