hvordan man kan genopfylde en blæk printer carterige

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-08

Blækpatroner til printere kan være dyrt . Hvis du udskriver en masse dokumenter og billeder regelmæssigt, vil du nødt til at erstatte din patron ofte . Mange printer ejere konstatere, at omkostningerne ved at udskifte printerpatroner er mere end hvad de har betalt for printeren. Du kan reducere denne udgift ved at vælge blæk refill kits over nye blækpatroner . Refill børnene kan være rodet , men når du har processen ned , er det nemt , ren og billig

Du skal bruge: .
Engangshandsker
Papirhåndklæder .
Blæk refill kit .


1 .
Tag et par handsker for at beskytte hænderne fra blæk . Dække overfladen af dit arbejdsområde med nok papirservietter til at absorbere eventuel blæk spild .
2 .
Åbn printeren, og træk forsigtigt blækpatronen ud . Placere den på køkkenrulle .
3 .
Find fylde hullerne på blækpatronen . For det bedste resultat , henvises til vejledningen i blæk refill kit til vejledning om hvordan man identificerer de fylde hullerne på din type blækpatron . Ofte er placeret under en mærkat på toppen af patronen.
4 .
Placér spidsen af tuben indeholder blæk i fylde hullet og hæld nok blæk til patronen . Igen henvises til vejledningen , som refill kit producenten . Mange refill kits kommer med sprøjter , og blækket er trukket fra en blækhus og sprøjtes ind i patronen .
5 .
Brug en køkkenrulle for at duppe overskydende blæk omkring udmundingen af udfyldningen hullet . Også ising off enhver blæk på printhovedet . Gnid ikke dette sarte område .
6 .
Udskift blækpatronen i printeren . Udskrive flere testsider , således at blækket kan begynde at flyde til printhovedet . Du kan bruge printerens testside funktion eller bare udskrive noget, der har en masse farve .

gode råd og advarsler


 • Genopfyldning din blækpatron kan ugyldiggøre enhver garanti , du kan have for din printer .
 • Nogle blæk refill sæt indeholder lav kvalitet blæk , der i sidste ende kunne give problemer i din printer .


 • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan teste en pc strømforsyning   

  Kommentarer

  Code:
  change