hvordan man kan genopfylde hk F4280 blækpatroner

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-30

Hvis din HP F4280 patron er ved at løbe tør for blæk , du har et alternativ til udskiftning af patronen helt . Ifølge Buzzle. com , kan du spare op til 70 procent ved at genfylde patronen i stedet for at erstatte den . Processen indebærer nogle færdigheder og brugen af en skarp boremaskine , men alt hvad du behøver findes i en refill kit

Du skal bruge: .
plast eller papir
Razor .
HP F4280 refill kit til HP # 60 patroner .


1 .
Sæt patronen på et stykke plastik eller lag af papir for at beskytte mod spild .
2 .
Fjern etiketten på overfladen af patronen . Hvis det er nødvendigt , bruge en barbermaskine til at skrælle en kant af etiketten . Trække det ud med fingrene .
3 .
Sæt kanylen fra refill kit til blæk beholderen fra din refill kit . Skub stemplet ud for at trække blæk ind i sprøjten . Brug 10 ml til almindelig sorte patroner , 20 ml for ekstra store blækpatroner .
4 .
Sæt kanylen spidsen ind i hullet i midten af HP F4280 blækpatron . Det er oval . Injicere blæk ind i patronen ved at trykke med tommelfingeren på sprøjten stemplet. Arbejde langsomt for at undgå overfyldning og spild . Forlader udækket hul , og det fungerer også som en ventil
5
Sæt patronen i printeren og lad det sidde i flere timer hvis det er muligt at lade blækket til at arbejde gennem svampen . indersiden af patronen .

gode råd og advarsler


  • Kør en rengøringscyklus , før du starter udskrivningen for de bedste resultater .


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan du opretter et nyt tastatur kort     

    Kommentarer

    Code:
    change