hvordan man kan opgradere en processor eller en video card

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-07

På grund af den modulære design af moderne PC , næsten hver eneste komponent i systemet er opgraderes , fra strømforsyningen til harddiske . To opgraderinger , men kan give dig den største ydelsesforbedring muligt og samtidig bevare de fleste af din nuværende PC dele. Opgradering af Central Processing Unit ( CPU ) og grafikkortet kan gøre din gamle system nye igen på et brøkdel af omkostningerne ved et nyt system . Opgraderingen er en enkelt , i stand til at være afsluttet på under en time , men at udvide anvendeligheden af dit system i årevis .

Du skal bruge:
PC
. Antistatisk håndledsrem .
Skruetrækker .
Processor.
Videokort .


1 .
Undersøg specifikationer for din nuværende pc . Bemærk af CPU typen installeret sammen med den CPU soklen type og bundkort model . Bestem bundkortet modeltype ved at undersøge specifikationerne for din specifikke computer -model , der er anført i computerens producentens manual . Direkte at bestemme bundkortet model ved at åbne PC sagen og undersøge bestyrelsen . Fjern de skruer, der holder tilfælde dække og derefter trække låget på sagen . Undersøg bundkortet selv . Den model af bundkortet er tydeligt markeret med fed skrift på forsiden af bundkortet . Også tage til efterretning den aktuelle video -kort installeret og tilgængelige ekspansion bustyper i dit system .
2 .
Check for CPU'er , der er kompatible med dit bundkort model ved at søge din bundkort producentens hjemmeside eller kontrol den vejledning, der fulgte med din pc eller bundkortet . Køb en udskiftning processor fra en detailbutik sælger computer dele lokalt , såsom Best Buy , eller fra en onlineforhandler som newegg . com eller Tigerdirect. com .
3 .
Køb en ny video -kort , der er kompatibel med bussen slot typer i din computer . Find et kort , der bruger den mest avancerede bus slot til rådighed i dit system . Fælles slots , fra de mindst avancerede bustype til mest avancerede, er PCI , efterfulgt af AGP og derefter PCI-E .
4 .
Placer antistatisk armbånd rundt om håndleddet og klip gjorden til en nærliggende metal overflade for at forhindre statisk elektrisk udladning fra din krop ind i pc-komponenter under installationen . Den lille statisk elektricitet kan forårsage indre skader på chips i computeren komponenter .
5 .
Tag stikket fra bagsiden af sagen og skærmen stik . Placer sagen på sin højre side på en flad overflade . Fjern tilfælde dække ved at fjerne de skruer, der holder dækslet på plads på bagsiden af sagen . Skub dækslet af sagen at få adgang til pc-komponenter .
6 .
Find processor på bundkortet . Processoren kan findes ved at placere den store fan /heatsink dækker det , typisk i den øverste kant af bundkortet . Fjern blæseren stikket fra bundkortet og derefter afhægte fan /heatsink fra CPU'en . Pas på ikke at tvinge nogen af låsene , da du kan beskadige bundkortet komponenter . Træk ventilator /heatcsink væk fra CPU'en .
7 .
Træk sikre håndtaget ved siden af CPU op fra bundkortet . Fjern forsigtigt CPU fra CPU soklen på bundkortet .
8 .
Placer den nye CPU ind i CPU soklen ved at justere pilen på CPU med pilen på soklen . Skub niveau ved siden af CPU soklen ned til bundkortet for at sikre CPU'en på plads . Fjern tapen beskytter termiske plaster på bunden af ventilator og derefter klippet blæseren på CPU efter CPU fabrikantens anvisninger . Sæt netledningen fra ventilatoren i den mærkede fan stikket placeret ved siden af CPU på bundkortet .
9 .
Find BUS udvidelsessokler til skærmkortet . De slots er placeret i nederste venstre hjørne af bundkortet .
10 .
Fjern alle nuværende grafikkort ved at skrue holdeskrue øverst på kortet , som holder kortet til sagen ved hjælp af en stjerneskruetrækker , og derefter fjerne eventuelle strømkablet tilsluttet kortet . Træk forsigtigt kortet ud af åbningen . Hvis kortet er i en PCI-E slot , skal du trykke på slot udløseren i højre ende af slot under kortet til at trække kortet gratis .
11 .
Installer udskiftning kortet ind i bussen slot kompatibelt med korttype . Hvis det slot åbningen på bagsiden af sagen er omfattet af en sag panel , forsigtigt lirke panelet gratis før du indsætter kortet i BUS slot . Juster hakkene på bunden af kortet med stikket hakkene, og tryk derefter kortet på plads . Fastgør kortet til sagen ved at skrue det lille hul øverst til venstre på kortet til at fastholde hul i siden af PC tilfælde ovenfor BUS slot . Sæt eventuelle nødvendige netledninger ud af PC strømforsyning til det nye grafikkort .
12 .
Sæt tilfælde dække , sikring det er tilfældet med sagen skruer . Sæt strømforsyningen tilbage i sagen og skærmkablet i den nye video -kort.
13 .
Tænd computeren og vent til operativsystemet til at starte op . Når operativsystemet starter , vil den automatisk finde den nye video -kort og installere drivere til kortet brug . Hvis videoen drivere er tilgængelige , vil det operativsystem bede dig for chaufførerne. Placer skærmdriveren disken i cd /dvd-rom- drev , og følg installationsvejledningen .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:Sådan nulstiller blækniveauet på en HP 4100 printer 

Kommentarer

Code:
change