hvordan man kan opkræve en Dell Latitude laptop batteri

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-14

Batteriet er formentlig en af de vigtigste eksterne komponenter på din Dell Latitude bærbare computer. Der er nogle vigtige ting , der bør tages i betragtning med henblik på korrekt at oplade batteriet til at vedligeholde den overordnede tilstand. Dette er ikke kun tillader batteriet til at opretholde en afgift for en anstændig tid , men vil også sikre lang levetid og spare dig penge i hyppige batteri-omkostninger til udskiftning

Du skal bruge: .
Dell Latitude bærbare
Batteri.
AC -adapter med netledning .


1 .
Kontroller, at batteriet er korrekt tilsluttet til Dell Latitude bærbare før opladning . Fastgør AC- adapteren til den bærbare computer og tilslutte den til en stikkontakt . Hvis det er tilgængeligt , er det stærkt anbefales, at den bærbare computer være tilsluttet en strømstødssikring.
2 .
Oplad kun batteriet , når det er helt drænet ud . Prøv at bevare denne særlige cyklus : helt oplade batteriet , så lad det dræne fuldstændigt, og så igen at oplade batteriet til fuld kapacitet . Selv om det ikke hjælper at øge batteriets levetid , vil det bidrage til at bevare den generelle sundhed i batteriet .
3 .
Oplad batteriet, når Dell Latitude bærbare computer er " Luk " for at fremskynde skub i processen . Det er normalt tager længere tid at oplade batteriet , når den bærbare computer er tændt .
4 .
Når batteriet er blevet opladet , ikke forlader den bærbare computer tilsluttet til AC adapteren i længere perioder tid .

gode råd og advarsler


  • Hvis batteriet er standset fastholde en afgift , overveje at udskifte batteriet . Udskiftning batterier skal være fuldt forenelige med den bærbare computer . Kontakt Dell for at bestemme OEM anbefalede batterier . Brug laptop strømbesparende indstillinger for længere batterilevetid. Deaktiver ekstra tjenester og funktioner , når de ikke bruges .


  • Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvad er en rapid prototyping model ?     

    Kommentarer

    Code:
    change