hvordan man kan overføre data fra en pc til en flash -kort

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-28

Et USB- flashdrev , også kendt som en hoppe drev , flash card eller pen -drev , er en lille lagringsenhed , der kan bruges til at gemme data fra en computer . Disse drev kan fungere som midlertidig eller permanent opbevaring af filer, og de kan også komme i handy når der overføres data fra én computer til en anden . Når du køber et flashdrev , skal du overveje antallet og størrelsen af de filer, du vil gemme på drevet . Disse flash- kort kommer i mange forskellige hukommelsen størrelser , så du bør ikke have nogen problemer med at finde en , der passer til dine behov .

Du skal bruge:
USB flash card


1
Indsæt flash -kortet i en ledig USB -port på pc'en . . Vælg " Åbn mappe for at vise filer " , når " Automatisk afspilning " vises .
2 .
Find de filer, du ønsker at sætte på flash -kortet . Klik på en af dem , og hold "Ctrl " nede, mens du fortsætter med at klikke på hver af de andre filer , du vil overføre . Højreklik på et af de fremhævede filer , og vælg " Kopier "fra drop -down menuen.
3 .
tilbage til det vindue, åbnes, når du først indsat flash -kortet i din computer . Højreklik et tomt sted indeni det vindue , og vælg " Sæt ind "fra drop -down menu . Vent til de filer der skal overføres. Dette kan tage et par minutter , afhængig af mængden af data du overfører .
4 .
Find " Sikker fjernelse af hardware " ikon i systembakken nederst til højre på skærmen. Klik på ikonet og vælge flash -kortet fra pop-op-menuen . Fjern flash card , når du modtager meddelelse om, at det er sikkert at gøre det .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man refill blækpatroner til HP f2110 

Kommentarer

Code:
change